Tyxo.bg counter
Везни - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на знака Везни, месец юли na 2018-та ще бъде твърде двойнствен. От една страна ще успеете да спечелите всеобщо уважение, ще се справите успешно с много от задачите си, а от друга ще се наложи да преодолеете много препятствия по пътя към успеха. Не е желателно да сте прекалено инициативни. Повече се постарайте да довършите започнатите си дела, да изпипате всичко максимално точно и да не сте уязвими при проверки от началници и по-висши инстанции. Не проявявайте краен индивидуализъм и се включвайте в общите начинания на колектива.
Хората на изкуството ще имат много интересни хрумвания, но трудно ще ги реализират точно в този период. Август ще бъде по-подходящ да задвижат новите си проекти.
Втората половина на месеца ще е благоприятна за израстване в кариерата, но ако ви предложат по-висока позиция, обмислете добре предложението. Поинтересувайте се от детайлите на тази длъжност, за да не се окаже, че ще се занимавате с досадни за вас неща и това да ви причини много главоболия.
През месеца ще се радвате на финансова стабилност, но ще са ви необходими значителни суми за ремонтите, които възнамерявате да направите в дома си. Не давайте пари на заем, освен на децата си и то само ако ви помолят за помощ.
Бъдете много грижовни към нуждите на любимия човек, защото той силно се надява вие да проявите разбиране към проблемите му. Бъдете щедри – и материално, и духовно. Колкото повече внимание отделяте на партньора си, толкова по-добре ще се чувствате и вие самите.
Дамите от зодията ще имат възможност да се радват на голямо внимание от страна на силния пол, но все пак не бива да си позволяват неразумни действия. Нека флиртовете и забавленията бъдат с мяра, за да се съхранят добрите отношения с постоянния партньор. Свободните могат да си позволят малко повече свобода и да се забавляват.
През юли здравето ви ще в добро състояние, но бъдете бдителни за проблеми с отделителната система. Ако се наложи, посетете лекар своевременно и не оставяйте всичко на случайността.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68