Tyxo.bg counter
Скорпион - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на зодия Скорпион, можем да кажем, че  месец юли на тази година ще бъде разделен на две части. През първата половина на месеца трябва да сте по-спокойни, да се стремите към уравновесеност във всяко своя действие. Не бързайте за никъде, не проявявайте излишно любопитство, не влизайте в безсмислени спорове. Постарайте се сами да си осигурите една среда, в която няма да имате излишни дразнители. Преценете собствените си постижения до този момент и помислете какво бихте могли да промените.
През втората половина на месеца ще бъдете в центъра на вниманието. Положете грижи за външността си, бъдете много точни във всичко. Ако сте на работното си място, работете точно и не допускайте да ставате уязвими с неизпълнение на задачи или с пропускане на срокове.
Особено благоприятен ще е периодът за притежателите на частен бизнес. Ще имате възможност да започнете нови начинания, да се запознаете с хора, които ще ви дадат добри идеи, а и начини за тяхната реализация. Дръжте под личен контрол всичко, особено ако работите в сферата на търговията. Цялата ви документация трябва да е изрядна.
В края на месеца са много вероятни конфликти с началниците за тези от вас, които са служители в административни учреждения.
През месеца не е желателно да вземате кредити или да искате пари на заем от никого.
В сферата на любовта ще бъдете облагодетелствани и ще преживеете много романтични моменти. Само в последните 2-3 дена ще възникват чести недоразумения между вас и постоянния ви партньор, но нищо по-сериозно.
Здравето ви ще е в добро състояние и ако не прекалявате със сладките храни и напитки, ще се чувствате отлично. Все пак се пазете от травми на коленете през третата декада и контролирайте физическото си натоварване.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68