Tyxo.bg counter
Стрелец - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на знака Стрелец, през месец юли на тази година ще бъде най-добре да се отдадете на почивка. Пътувайте, занимавайте се с дома си, посветете се на близките си хора. Само не си позволявайте финансови авантюри, а внимателно разчитайте паричните си средства. Няма да ви липсват пари, ако съумеете да прецените за какво колко да отделите. Можете да си позволите и значителен лукс, който вие така много обичате.
Ако желаете да се занимавате с делови задачи, трябва да знаете, че всичко ще завърши успешно, макар че темповете няма да са много бързи. Приемайте помощ от близките си, от колеги и партньори, но не говорете много за плановете си.
Ако ви се отдаде възможност да бъдете в дълга командировка, не се отказвайте от нея. По време на пътуването ще преживеете приятни моменти, а и ще свършите много полезна работа.
В сферата на любовта ще бъдете много щастливи, но трябва да имате предвид, че в последната декада на месеца ще бъдете малко раздразнителни и е възможно да влизате в постоянни дребнави конфликти с любимия човек. Има опасност, ако прекалите, да получите ответен удар. Не е нужно да се стига до конфликт само защото постоянно искате да доминирате дори в най-дребните неща.
През месеца обърнете достатъчно внимание на всички свои близки, зачетете техните празници, направете им дребни подаръци. Тези от вас, които се занимават с изкуство, могат да отделят време и да покажат на по-възрастните роднини своите постижения. Това ще се превърне в малък семеен празник, а и вие ще сте доволни от признанието на роднините си.
Колкото и да е благоразположен към вас месец юли, пазете здравето си. На първо място внимавайте за състоянието на кожата си. Не се излагайте прекалено на слънце, ако се нараните, вземете своевременно мерки – има вероятност от усложнения.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68