Tyxo.bg counter
Хороскоп - 18 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Понеделникът ще бъде значително добър за вас. Повече резултати от заниманията ви ще има, ако си направите една сериозна равносметка и да огледате внимателно плановете, които сте начертали.  Ако загубите документ, не се притеснявайте, ще го откриете лесно. Не предприемайте никакви инициативи в любовта, оставете нещата да се развиват сами. Ако се опитате да промените хода им, е много възможно да съжалявате по-късно.

Телец – 21.04 до 21.05
Не се стремете да свършите всичко сами в този понеделник, работете с умерено темпо и то по най-съществените задачи. Ако някое нареждане на шефа ви не ви е по вкуса, премълчете си поне в този ден. В любовта не допускайте конфликти, не коментирайте миналото, не изисквайте да приемат решенията ви за правилни. Оставете партньорът ви да решава сам за себе си какво желае. Възможни са конфликти, свързани с пари. Не обещавайте финансова помощ на човек, с когото не сте в официален брак.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят няма да ви донесе нищо особено, ще вършите спокойно ежедневните си задължение. Възрастни роднини ще имат нужда от вас и ще потърсят помощта ви. Децата ви ще ви изненадат и зарадват с интересни новини. Партньорът ще ви поднесе приятна изненада. Пазете здравето си през този ден. Има опасност от възобновяване на стари заболявания. Реагирайте своевременно. Хранете се с по-малко месо и изключете алкохола.

Рак – 22.06 до 22.07
Този понеделник няма да е много ползотворен за вас в делово отношение, просто защото не сте настроени за работа и трудно ще се организирате. Не се отдавайте изцяло на бездействие, тъй като после всичко ще се струпа върху вас. Макар и с по-бавно темпо, все ще свършите нещо от задълженията си. Бъдете много бдителни, когато обсъждате с близките си финансови проблеми - една погрешно изтървана от вас дума и скандалът ще е факт.

Лъв – 23.07 до 23.08
Настроени сте за работа, ще ви се отдават лесно нещата, но не се преуморявайте. През деня ще ви идват много идеи, обаче трябва добре да прецените има ли смисъл да полагате усилия за реализацията им. Ако сте на почивка, не ходете на басейн – опасност от инфекции. Бъдете по-толерантни към любимия човек, който ще ви дразни с някои свои натяквания. Най-добре ще е да се правите, че не чувате.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес не е ден, в който ще имате желание за работа, а и нямате много задължения. Все пак не бъдете крайно безотговорни. Ще претърпите финансови загуби, ако оставите всичко на произвола на съдбата. Подходящо е  да пътувате – ще ви подейства много разтоварващо. Не яжте много яйца, мляко – ще имате стомашни проблеми.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес не разчитайте на интуицията си, обмисляйте всичко. Не трябва да допускате грешки, ще имат последици. Член от семейството ще ви поднесе много приятна изненада - нещо, за което отдавна мечтаете, ще бъде ваше.  В никакъв случай не гладувайте, още повече, че има опасност от промени в кръвното налягане. Оптималният вариант е да се храните с леки растителни храни.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще имате много задачи, но не и настроение за работа. Не ви липсва енергия, но предпочитате да се занимавате само с приятни за вас работи. В любовта се очертават много интересни неща. Ще получите важно предложение от партньора. Той като че ли чете мислите ви. Действайте само според личните си интереси.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Силен ден в делови план. Работата, с която се заемете, ще върви леко. Ще бъдете много прозорливи, бързо ще използвате информация, която получите. В дома си бъдете деликатни към близките, има опасност да обидите някого, макар и несъзнателно. Не изричайте всичко, което ви дойде на ум. Денят е подходящ за работа, но това не изключва срещи с приятели, спорт, масаж – напълно е по възможностите ви днес да се организирате за всичко.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще ви хрумват все нестандартни неща. Не ги подценявайте. Днешните ви идеи могат да ви донесат признание след време. Не прекалявайте с тежки физически дейности, не е ден за това. Не се къпете в язовири, реки, басейни. Морето е разрешено.

Водолей – 21.01 до 19.02
В този ден ще ви е трудно да се съсредоточите, а е наложително да успеете. Имате много работа и ако не я свършите, е възможно да се ядосвате много. Внимателно следете срока на годност на хранителните продукти, които консумирате. Има опасност от стомашно разстройство и хранителни обриви. Не се самолекувайте. При неприятности от подобен характер търсете лекар.

Риби – 20.02 до 20.03
Пред вас се очертават промени в личен план. Възможно е точно днес да решите с партньора си да смените жилището си, да закупите имот.  Изкажете всички свои съображения. Бъдете откровени - никой не е казал, че веднага ще почнете да действате. Контролирайте сроковете на годност на това, с което се храните и не допускайте преяждане.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68