Tyxo.bg counter
Козирог - хороскоп за юли 2018

Вие, представители на зодия Козирог, трябва да сте внимателни през месец юли на тази година по отношение на общуването си с околните и в деловата сфера. Все ще ви се иска да свършите наведнъж няколко неща, но това трудно ще ви се отдава и може да доведе до конфликти с началниците ви и с деловите партньори. Бъдете по-умерени, не прибързвайте и не обвинявайте хората за лични неуспехи. Не изпадайте в гневни или песимистични настроения, няма да има много сериозни поводи за подобни състояния, просто не бива да пришпорвате нещата и да се владеете. Добре ще бъде да си вземете още в началото на месеца няколко дни отпуска, а след това да започнете спокойно работа. Имайте предвид, че са възможни някои сложни ситуации на работното ви място и ще ги разрешите само ако действате хладнокръвно и обмислено. Не давайте пари на заем, ако не сте убедени в 100-процентовата почтеност на човека.
Последната декада на юли не е подходяща за делови пътувания, а и въобще за пътувания. Ако имате възможност, отложете ги за началото на август.
По отношение на финансовото ви състояние не може да се каже нищо обещаващо, но няма да имате и големи затруднения. Не приемайте допълнителна работа с цел да заработите някой лев допълнително – само ще се разочаровате и ще берете ядове. Много по-добър вариант ще е да уредите дома си, да извършите някои дълго отлагани ремонтни дейности или да се отдадете на любимото си хоби, особено ако е свързано с изработване на предмети.
Бъдете внимателни, когато общувате с роднините си, включително  и с децата си. Твърде вероятно е отношенията да се обтегнат, а всъщност поводите ще са твърде незначителни. Премълчавайте, когато възникнат спорове за имоти или за нещо в дома.
В сферата на любовта нищо интересно, всичко ще бъде някак „сиво”, но ако не бъдете крайно раздразнителни, отношенията с любимия ще са в рамките на приемливото безметежно съжителство.
Здравето ви ще е в добро състояние, но няколко пъти през месеца ще се чувствате силно изморени. Помогнете си с правилен избор на храни, плодови сокове, ограничаване до минимум на алкохола. Има вероятност да се възобновят някои стари проблеми с дихателните пътища, но всичко ще отмине бързо. През последната декада се пазете от желанието си да шофирате бързо и не се занимавайте със спортове, които предполагат големи скорости.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68