Tyxo.bg counter
Водолей - хороскоп за юли 2018

Месец юли на 2018-та за вас, представители на знака Водолей, няма да е много лесен, защото ще имате много работа, а тя няма да върви лесно. Може да се окаже, че ще трябва да промените даже плановете си за почивка, особено ако сте я предвидили за последната декада на периода.
Ще трябва да довършите всички свои задачи, ще ви припомнят, че сте обещали вие да поемете някои ангажименти на работното си място, независимо дали са точно ваше задължение. Наложително е да изпълните обещанията си, ако искате да укрепите позициите си и през есента да се надявате на повишение на заплатата. Последната декада ще е благоприятна за вашето кариерно развитие, така че не се гневете при положение, че трябва да смените личните си планове за отдих. В този период ще намерите нови съмишленици, ще проведете успешни делови разговори, пътуванията по служба ще се окажат плодотворни.
Финансовото ви положение ще е стабилно, но допълнителни парични постъпления не могат да се очакват. Трябва да сте разумни при харченето, защото ще ви се наложи да отделите средства и за уреждане на дома си, макар че не е препоръчително да се захващате с големи ремонти.
Добре ще е да си направите точни планове за следващия месец, за да не се окажете в сложни и непредвидени ситуации.
В отношенията ви с постоянния партньор всичко ще е спокойно и дребните недоразумения само ще ви накарат да се замислите, че не си струва да се коментират и раздухват подобни неща. Чувството ви за хумор ще ви е добър помощник и ще бъде високо оценено от любимия.
Самотните представители на знака ще имат добра възможност да създадат приятни контакти, но нещо по-сериозно не трябва да се очаква.
През месеца здравето ви ще е в добро състояние като цяло. Тези от вас, които имат хронични стомашни заболявания трябва да са по-бдителни през втората декада. Пазете се от простуда и ако усетите болки в гръбнака и кръста вземете бързи мерки. Противопоказни са и големи физически натоварвания, особено за мъжете.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68