Tyxo.bg counter
Риби - хороскоп за юли 2018

Месец юли на тази година няма да се окаже много лесен за вас, представители на знака Риби. Около вас ще цари постоянно напрежение, ако останете на работа. Много по-добре ще бъде да сте в отпуска поне през първите две декади. Третата ще е период за активна делова дейност и отпуската през този период може да не се окаже подходяща за пълноценен отдих, тъй като постоянно ще се налага да се занимавате с някакъв служебен проблем.
Много вероятно е през този месец да се наложи да вземете съдбоносни решения за целия си живот. За едни това ще е промяна на работата, за други преместване в нов дом, а за трети – сключване на брак. Каквото и да се случи, запазете спокойствие и не изнервяйте и околните с постоянното си напрежение.
Много важно е за вас да изплатите дълговете си през този месец и да сложите в ред финансовите си дела.
Не се възползвайте от непозволени средства, за да се сдобиете с пари – това може да се окаже фатално и да е една от големите промени в живота ви. Колкото и да сте затруднени финансово, разчитайте на редовни доходи, още повече, че в края на месеца ще получите по-голяма сума за извършена от вас работа в предишни месеци.
В личните ви отношение с партньора и други членове на семейството също няма да е много спокойно и ще се усеща постоянно напрежение и раздразнителност. Вие самите често ще си търсите поводи за оплаквания, но по-добре би било да си ги спестявате. И без това никой няма да ви съчувства, а ще се изнервя от вашето често изразявано недоволство. Много вероятно е близките ви да започнат да ви избягват.
Като се изключи нервността и раздразнителността ви, здравето ви ще е в добро състояние през периода. В третата декада не се претоварвайте физически особено ако вече имате  проблеми със сърдечно-съдовата система. Хората с разширени вени също трябва да внимават през този период, да не се излагат на големи горещини и да ограничат максимално алкохола.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68