Tyxo.bg counter
Хороскоп - 19 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате значително спокоен ден. Само не се подавайте на провокации и обещания за лесни печалби. Бъдете отворени за делови предложения, но и много внимателни. През този ден си осигурете достатъчно почивка сред приятелски настроени хора. Ако някой ви дразни с поведението си, не правете забележки, не влизайте в конфликти. Просто го игнорирайте или напуснете тази среда. Днес се пазете от горещините. Ще бъдете особено чувствителни към тях. Ако ви се вие свят, търсете лекарска помощ.

Телец – 21.04 до 21.05
Още в началото на работния ден ще сте малко изнервени и напрегнати, но постепенно ще успеете да се овладеете. Ще се наложи да довършите някои неща, започнати от колеги, които вече са излезли в отпуска. Ако не се чувствате уверени в това, което изискват от вас, кажете го директно. В крайна сметка не сте специалист по всичко!  Колкото и да ви е неудобно, откажете да дадете пари на заем, ако ви помолят през този ден за това.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят може да ви донесе много положителни емоции, но и противоречия с колеги и близки. Причина за конфликт може да стане вашето нехайно поведение към определени ситуации. Днес не коментирайте деловата си работа пред непознати хора. Има вероятност да загубите добър приятел, чието търпение свършва поради нелоялността ви. Здравето ви не е в отлично състояние и не проявявайте небрежност. Не се излагайте днес на слънчевите лъчи дълго време.

Рак – 22.06 до 22.07
Най-важно за вас в днешния ден е да запазите хладнокръвие на всяка цена. Ще ви изненадат с възлагането на неприсъщи за квалификацията ви задачи. Не се ядосвайте, но и не приемайте да се явявате в ролята на "момче за всичко". Погрижете се за личния си комфорт - намерете време за разходка, фитнес, посещение на басейн и т. н. Ако сте в отпуска - още по-добре, но правете само това, за което имате наистина желание. В друг ден ще угаждате на някого.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес преди да действате, мислете. Твърде неясни мнения ще имате по много въпроси и това може да ви донесе неприятности с околните, които очакват от вас да изразите категорично становище. Ако по някаква причина не сте уточнили нещата и за самите себе си, кажете го направо и поискайте нужното ви време. Не заемайте страната на някого само поради приятелски чувства. Контролирайте кръвното си и се грижете да приемате достатъчно течности. Има вероятност от дехидратация само защото забравяте да пиете вода.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес трябва да сте много мобилизирани, за да изпълните всичките си планове. Очаква ви много активен работен ден, а и ще имате задачи от много различни сфери. Не позволявайте да ви провокират и да ви мамят. Не се отклонявайте от собствените си решения. Поели сте важен ангажимент пред близките си - в никакъв случай не бива да го пропускате - чака ви буквално скандал вечерта.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес не бъдете крайни в решенията си. Проявете гъвкавост, реагирайте бързо и точно и ще постигнете значителни успехи в делови и личен план. Ако сте на ръководен пост, бъдете по-отворени към проблемите на подчинените си. За вас днес е важно да не стоите дълго време в задушни помещения и да помислите как да избегнете горещините - в противен случай ще се оформят неприятности със сърдечно-съдовата система, особено ако вече са налични заболявания.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Много добър ден за вас. Изпълнени сте с енергия и желание за действие. За жалост ще трябва да се борите с мързеливи хора, неизпълняващи задълженията си. Ще се справите! Действайте разумно и ще спечелите много. Слушайте собствена си интуиция. Вечерта можете да си позволите едно приятелско събиране извън дома ви. Не забравяйте да пиете вода - нали знаете, че това ви е слабост, но днес не бива да я допускате.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Първата половина на деня ще мине спокойно, но в следобедните часове се очертават много задачи. Много хора ще искат мнението ви по важни делови въпроси и ще изразят надежда да им помогнете. Предстоят ви и приятни моменти при срещи с приятели. Това, което не бива да правите, е да давате напразни обещания. В това направление мерете всяка дума.

Козирог – 22.12 до 20.01
До обяд ще бъдете силно натоварени със служебна работа. Имате много делови ангажименти и ако успеете да ги изпълните, ще се радвате след време на резултатите. Предстои ви делова среща, на която трябва да покажете и докажете своята компетентност. Бъдете решителни и убедителни в аргументацията си. Следобед можете да се отдадете на почивка, но не напускайте самоволно работното си място.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ако от сутринта забравите да се оплаквате от всичко и от всеки, можете да изкарате един много успешен  ден. Ще имате няколко важни ангажимента, изпълнете ги бързо и точно, а след това почивайте. Обещали сте на колега своята помощ и не забравяйте това. Вечерта можете да си позволите една приятелска сбирка, но внимавайте с алкохола.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще бъдете прекалено напрегнати на работното си място, но няма реални причини за това, освен собствената ви неувереност. Ще реализирате плановете си и даже с успех ще изпълните допълнителни задачи, които ще ви възложат. Замислили сте значителна покупка на вещи за дома, но днес не е подходящо да търгувате. Пазете се от простуда на дихателните пътища и избягвайте да седите точно под климатиците.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68