Tyxo.bg counter
Осемнадесети лунен ден

Осемнадесетите лунни дни са много щастливи и успешни.
Заемете се с важни неща, ще успеете да ги осъществите и ще сте удовлетворени от резултатите. На работното ви място всичко ще върви леко, но имайте предвид, че можете да пропуснете някои важни детайли, тъй като кипите от енергия и е възможно да не огледате всичко.


Здравето е в добро състояние по принцип. Тези, които се лекуват от някакво заболяване, ще усетят подобрение. Денят е подходящ за релаксиращи и козметични процедури. Идете на масаж, на козметик – това ще ви се отрази великолепно.
Единствената опасност, и то само за някои хора, е изпадането в депресивни състояния, ако сметнат, че не са се справили с всичко планувано за деня. Не се поддавайте на тъга и песимизъм. За този ден е важно да свършите основните, мащабните дейности, детайлите могат да почакат.
В любовта трябва да проявите толерантност. Не се сърдете на любимите хора, че имат други ангажименти и се опитват също като вас да свършат много значими за тях неща. Не са ви пренебрегнали, просто работят активно през тези дни.
Децата, родени през тези дни са много изобретателни и талантливи. Имат способността да мислят нестандартно. Дори това да ви дразни понякога, не спирайте полета на мисълта им. Това са бъдещи творци, хора, които не искат да се движат по отъпкани пътеки. Бъдете деликатни с тях. Ще забележите, че имат стремеж към лукса и красотата.
От сънищата се сбъдват само тези, които носят положителни послания.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68