Tyxo.bg counter
Деветнадесети лунен ден

Деветнадесетите лунни дни крият опасности от травми, измами, дребни лъжи и много други неприятности. Пазете се от  злополуки.
Заболяванията, започнали на този ден, не са опасни, но са много продължителни, не се поддават лесно на лечение, а понякога и доста трудно се поставя точната диагноза.


Не започвайте нищо ново на този лунен ден, не сключвайте сделки, брак, не подписвайте договори, не приемайте нищо на доверие. Вършете само обикновените си задължения и проявявайте внимание дори при най-рутинни действия.
Не създавайте нови контакти, а ако нямате избор, не допускайте новите хора веднага близо до себе си. Изчакайте, преди да им окажете доверие. Не е задължително те да са измамници, но просто не прибързвайте.
Добре би било да запалите свещ в дома си, да го проветрите добре. Не канете хора, в чиято чиста енергия не сте сигурни. Пазете се и от „лоши очи”.
Разходете се, подишайте чист въздух, въобще се погрижете да се заредите с положителна енергия. Можете дори да си позволите любимо лакомство, ако знаете, че това ще ви достави удоволствие.
Децата, които са родени през деветнадесетите лунни дни, проявяват уникални способности да откриват фалша и измамата. В синхрон работят интуицията и логиката им. Иначе са приветливи, лесно печелят симпатии. Това са малките Хитър-Петровци и не си въобразявайте, че можете да ги манипулирате. Само така ви се струва.
Сънищата се сбъдват в близките дни, но много внимателно трябва да се вниква в посланията им. Има опасност да не ги разчетете правилно.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68