Tyxo.bg counter
Двадесети лунен ден

Двадесетите лунни дни са успешни за нови начинания или да се подновят позабравени такива. През тези лунни дни човек може да прояви повече смелост, да поеме риск и ако упорито преследва целта си, да я постигне.


Здравето е в опасност само ако се прекалява с алкохол и много мазни храни. Заболявания, започващи на този ден, обикновено са значително дълги, особено свързаните с простуди. Повече физически натоварвания няма да са ви излишни, защото имате нужда от активност не само на работното място, а сред природата, на чист въздух. По-малко се застоявайте пред телевизора, пред компютъра, в затворени и запушени помещения.
В любовта всичко си върви по старому. Близките ви обаче се нуждаят от повече внимание, не ги забравяйте. Дайте им възможност да споделят свои проблеми с вас.
Децата, родени през тези дни, са твърде особени по характер. От една страна обичат да са около родителите си, а от друга са много независими, дори своенравни. Те често включват съвсем безсмислен съпротивителен механизъм, за да оспорват неща, с които принципно са съгласни и знаят, че са правилни. Трябва да се проявява голямо търпение към тях, за да се научат да приемат правилните постановки, без да оказват излишна съпротива, защото така пилеят енергията си.
Сънищата от тези дни не се сбъдват, дори много често не се помнят въобще.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68