Tyxo.bg counter
Двадесет и първи лунен ден

Двадесет и първи лунен ден се отличава с положителна енергия.
Заболявания, които започват през тези лунни дни, преминават бързо, нямат усложнения. Болни хора се подобряват бързо, възстановяват се с оптимални темпове и скоро се чувстват значително в добро здраве.


Много успехи можете да пожънете на работното място, ако покажете творческите си и организаторски умения. Екипната работа е успешна, но все пак обмисляйте своите инициативи и не се опитвайте да се наложите над колегите си. И те са настроени много борбено.
Новите начинания в областта на кариерното развитие са успешни. Ако се наложи да пътувате служебно, ще си свършите бързо работата и можете да си позволите, макар и кратко, разтоварване в нова среда.
Що се касае до семейните и любовните отношения е добре да проявите много внимание към любимите хора, да осигурите приятна атмосфера и така да изживеете прекрасни моменти.
Децата
, родени през тези дни, са с много силни характери. Те отрано се научават да вземат самостоятелни решения и да ги отстояват. Не се опитвайте да ги подчинявате с грубост, по-скоро се погрижете да развиете в правилна посока уменията им да се справят сами. Не ги обвинявайте директно в лъжа, защото имат много силно развито чувство за справедливост и дори да са изрекли лъжа, тя не е умишлена, а просто вярват в някакво свое виждане, което представят като реалност.
Ако сте загубили нещо ценно през изминалите дни, на 21-ви лунен ден е много вероятно да го откриете или да ви го донесат, намерено като по чудо.
Сънищата се сбъдват, те най-често носят положителни послания.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68