Tyxo.bg counter
Двадесет и втори лунен ден

Двадесет и вторите лунни дни не са добри в много отношения.Те не са подходящи за нови начинания в кариерното развитие, бизнеса, семейството и приятелското обкръжение. Постарайте се да не нарушавате установените правила и да запазите спокойствие на всяка цена.
Заболяванията на този ден могат да бъдат опасни и продължителни, трудно се поддават на лечение.
Денят не е подходящ за диети, но те и не са нужни в момента. Хранете се пълноценно според личните си вкусове.


Медицински интервенции не са желателни.
Това, което можете да си позволите през тези лунни дни, е да обмислите своите планове, да прецените по-внимателно какво да промените в бъдеще и как точно да го осъществите.
Проявете известна доза демократичност към хората от семейството си, позволете им да коментират неща, от които не са доволни, но не взимайте веднага решение, а обмислете всичко задълбочено. Бъдете внимателни към нови предложения, някои от тях могат да ви бъдат и много полезни в бъдеще, така че се посветете на размисъл, ще дойде време и за действие.
Децата, родени през тези дни, са много упорити и последователни хора. Те се отличават с анализаторски усет, не са прибързани и обикновено успяват да спечелят авторитет сред околните, когато намерят своето служебно поприще. Насочвайте ги към подходящи за тях науки и дейности, за да се развият напълно заложбите им.
Сънищата от тези дни се сбъдват, не ги забравяйте, защото носят важни сигнали.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68