Tyxo.bg counter
Двадесет и трети лунен ден

Двадесет и третите лунни дни се отличават с една особена специфичност. През тях сте заредени с изключително силна енергия, но е много важно накъде ще я насочите. Тя може да бъде много разрушителна, ако си позволите да дадете воля на гняв, агресия, озлобление.

Затова се понатоварете с физически дейности. Така ще употребите енергията си за нещо положително. Спортувайте, идете на дълъг излет, почистете дома си, подредете къщата – въобще правете нещо, за да не допуснете дразги около себе си.
Не започвайте нови начинания, няма да са успешни. Не сключвайте сделки, договори, дори да ви предложат ново и добре платено работно място, не го приемайте.
Хранете се предимно с белтъчни храни, избягвайте алкохола. Подсилете имунитета си с плодове, пресни зеленчуци, сокове.
Заболявания, които започват на този ден, обикновено са продължителни, но ако се погрижите за имунната си система, можете да се надявате на добро здраве.
Децата, родени през тези лунни дни, са значително интересни характери. Понякога се държат като възрастни хора, проявяват зрялост и мъдрост, с които могат да ви учудят. Друг път са доста вироглави и капризни. Те могат да се разберат с всекиго, стига да го пожелаят. Трябва да бъдат ръководени внимателно, без излишно налагане на чужда воля, защото точно тогава са склонни да проявяват отрицателните страни на характера си. С добро и откровеност ще постигнете много повече.
Сънищата от тези дни носят много противоречиви послания, но рядко се сбъдват. Все пак съобразявайте се с тях в рамките на три дни.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68