Tyxo.bg counter
Двадесет и пети лунен ден

Двадесет и петите лунни дни са натоварени с отрицателна енергия. Не започвайте нищо ново, не създавайте нови делови и приятелски контакти. Ограничете се само до ежедневните си занимания и контактувайте с хората от семейството си и изпитани верни приятели.


Пазете се от заболявания, тъй като обикновено са значително дълги и трудно се лекуват.
Опитайте се да не изразходвате много енергия за незначителни неща и безсмислени спорове. Не допускайте да провокират гнева ви, да ви обременят с клюки.
Хранете се с много зеленчуци, плодове, пийте плодови сокове, билкови чайове – имате нужда да енергизирате организма си.
Тези лунни дни са много силни по отношение на интуицията ви, но не й се доверявайте на 100%, защото е възможно да не разчетете точно предчувствията си. Проявете и здрав разум, обмислете всичко в детайли.
Децата, които са родени през 25-те лунни дни, са много особени. Всичко около тях върви някак леко, те са късметлии, но от друга страна късметът им често е резултат от верните им преценки за света и хората. Около тях е много приятно, тъй като това са позитивни и умни хора, с които не е трудно да се разбереш.
Сънищата имат различни послания – някои от тях се сбъдват, но е необходимо много внимателно тълкуване. Ако не е по силите ви подобно нещо, по-добре е да не се опитвате сами да тълкувате посланията, възможно е голямо недоразумение.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68