Tyxo.bg counter
Двадесет и шести лунен ден

Двадесет и шестите лунни дни са заредени с отрицателна енергия.
Не започвайте нищо ново, стремете се да избегнете всякакви конфликтни ситуации. Както вие, така и останалите са напрегнати, готови да реагират на всяка дума, която им се стори заядлива или насочена срещу тяхно решение. В атмосферата витае напрежение, работата трудно върви, сделките са неуспешни или недоизпипани в документално отношение.


Заболявания, чието начало е в тези дни, са твърде дълги. Пазете здравето си. За мнозина съществува опасност и от различни травми – в спортни зали, на улицата, при работа с техника.
Храненето трябва да е предимно с леки храни и продукти, които са богати на витамини и минерали. Важно е да се пият достатъчно течности.
Тези лунни дни не са подходящи за заеми – нито искайте, нито давайте. Харчете с мяра. Позволявайте си само дребни разходи. Има опасност от финансови измами. Бъдете много бдителни по отношение на новите си контакти и особено спрямо хора, които ви обещават бързи и лесни печалби.
Децата
, родени през тези дни, са малки бизнесмени от ранно детство. Надарени са с прозорливост, притежават комбинативно мислене, от малки обичат лукса. Трябва да бъдат ръководени умело, за да не превърнат парите във смисъл на живота си. Биха могли да станат финансови  гении.
Сънищата се сбъдват, но проявете внимание при тълкуването им. Може да сгрешите много сериозно, ако не разчетете посланията им.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68