Tyxo.bg counter
Двадесет и осми лунен ден

Двадесет и осмите лунни дни са щастливи и заредени с положителна енергия. Енергията през тях е толкова голяма, че човек трябва да я контролира, за да не се насочи към агресия, необмислени действия и съответно грешни решения.
През тези лунни дни деловите занимания са успешни, бързо се реализират поставените цели, пътуванията са ползотворни и същевременно приятни.


Добре ще бъде, ако трябва да се вземат изключително важни решения за нови начинания, днес да се  обмислят, а самата реализация да се остави за по-подходящ ден. Има опасност от прибързаност да се направи грешен ход.
Хората, които се занимават с творчески дейности, днес ще имат много интересни и нестандартни идеи, повечето от които ще им донесат в бъдеще успех.
Този ден не е подходящ за усамотяване. Разбира се, не бива да се претоварвате с шумни компании. Не посещавайте места, на които се събират много хора. В тесен приятелски кръг или сред роднини ще се чувствате по-добре. Само не допускайте да ви обсебват хора, които са решили да ви натоварват с лични несполуки или да ви се оплакват за финансовото си положение, за болестите си. Проявете малко егоизъм – нека хората около вас са позитивно настроени. В противен случай деликатно напуснете тази среда на хленчещи и мрънкащи.
Бъдете мили с любимия човек, дори и да усетите досада от неговото поведение. Той също може да се опита да ви обсеби, но има начин да не позволите това, без да проявявате грубост.
Децата, родени през тези лунни дни, са едни малки мислители. Те не приемат наготово нищо, всичко искат сами да проверят. Обичат да четат, да трупат информация. Не ги насилвайте да вършат физическа работа, ще срещнете една много силна съпротива. Деликатно ги насочете към спортни занимания, за да не се заседяват постоянно пред компютъра и над книгите.
Дръжте под контрол кръвното си налягане, възможни са резки промени.
Хранете се с по-леки храни, избягвайте пикантните подправки, тлъстото месо, сладкишите.
Сънищата се сбъдват.


 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68