Tyxo.bg counter
Двадесет и девети лунен ден

Двадесет и деветите лунни дни са твърде специфични, защото са подходящи човек да преосмисли делата си, да направи преценка на постиженията си, но през тях не трябва да се започват нови начинания. С една дума това са дни за размисъл.
Трябва да сте настроени позитивно, но и да сте достатъчно почтени, да съдите за себе си обективно.

Грешките са си грешки и не бива да си затваряте очите пред тях. Важно е да ги анализирате и да се поучите. Задължително е да си ги простите, те не бива да пораждат у вас песимизъм, трябва да вярвате във възможностите си.
Денят е подходящ да отидете на църква; да се сдобрите с близки хора, ако имате конфликт с тях. Трябва да омиротворите съзнанието си.
Не започвайте нов бизнес, не сключвайте сделки и договори. Има по-подходящо време за тях.
Не е желателно да давате и вземате пари назаем. Можете само да направите дарения с благотворителна цел.
При възможност не пътувайте много далеч. Стойте близо до дома си. Не се преуморявайте в днешния ден дори и с домашни задължения. Вършете само неотложни неща. Не се заседявайте обаче много пред телевизора и компютъра. Направете кратки разходки сред природата, разговаряйте с близките си. Ако почувствате мрачни мисли, усещане за изнервеност, приливи на агресивност – задължително се овладейте.
В този лунен ден не можете да си позволите конфликти. Ще се създаде трайно напрежение.
Хранете се умерено, не допускайте да се претоварите с мазни и пикантни храни. Пийте достатъчно вода и билкови чайове, те ще ви помогнат да хармонизирате процесите в организма си. 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68