Tyxo.bg counter
Тридесети лунен ден

Тридесетите лунни дни са заредени с положителна енергия и са щастливи. Това са дни, в които е важно да бъдете в хармония със себе си, да дарите на близки и приятели любов, да ги зарадвате с добра дума, а ако изпитвате вина спрямо тях – да поискате прошка. Така ще постигнете мир със себе си и ще укрепите връзката си с хората, на които държите. Бъдете сигурни, че те ще оценят вашата добронамереност и ще ви отвърнат със същото.


През тези дни се опитайте да приключите със задачи, които сте започнали преди време. Довършете ремонти в дома си.
Ако с някого имате недоизяснени отношения, независимо делови или лични, уточнете всичко, а ако се налага – приключете взаимоотношенията.
Не започвайте нови начинания, има време за тях. Не създавайте нови контакти, нито любовни връзки.
Здравето през тези дни е в добро състояние. Нещо повече, болните хора чувстват прилив на сили, подобряват се бързо, безотказно вярват в успешното лечение.
Децата, родени в тези лунни дни, се отличават с голяма почтеност. Те са болезнено чувствителни на тема лъжа и губят доверие във всеки, когото уличат дори в най-малка измама. Не бива да бъдат залъгвани, трябва винаги да им се казва истината. Не се изненадвайте, ако в някакъв момент усетите един изпитателен поглед – детето ви преценява, а най-странното е, че преценките обикновено са много точни. Ако такова дете упорито откаже да приеме някого, не го насилвайте да се държи приятелски. То вече е усетило, че не може да има доверие на този човек.
Денят не е подходящ за строги диети, но яжте малки количества храна и пийте много течности.
Сънищата се сбъдват и най-често носят положителни послания.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68