Tyxo.bg counter
Намаляваща Луна

Луната започва да намалява след пълнолунието.
В този период не трябва да се започват нови начинания в делови план, не трябва да се осъществяват решения, които са свързани с начало на нови проекти в живота.
През тази фаза на Луната в човешкото тяло започват процеси на изчистване. Успешно се премахват бенки, брадавици, мазоли, пигментни петна и други дефекти по кожата. Много успешни са процедури, които целят да намалят или премахнат целулита. Козметичните процедури дават значително добри резултати, особено ако са свързване с почистване на кожата.
Наранявания от различно естество зарастват по-бързо.


Особено ползотворен е периодът за хората, които искат да намалят телесното си тегло. Диетите за отслабване дават добри резултати, особено ако са изградени въз основа на балансирано и здравословно хранене.
Към kрая на периода могат да възникнат проблеми, свързани с понижаване на кръвното налягане, физическа слабост, понижена сексуална енергия.  Много хора изпадат в тягостни и меланхолични настроения, подозрителност и мнителност.
Дните на намаляващата Луна са подходящи за основно почистване на дома.
Лесно се разрешават конфликтите между хората, бързо се преодоляват недоразумения, споровете се разрешават с качествени аргументи и без излишно напрежение.
В природата през пролетта е добре да се засаждат кореноплодни растения, а през лятото и есента в дните на намаляващата Луна успешно се прибира реколтата.
Сънищата съдържат послания, насочващи с какво човек трябва да се раздели по различни причини.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68