Tyxo.bg counter
Любовта на мъжа Овен

Всяка жена трябва да е наясно, че мъжът Овен си има непоклатимо правило - първо действа, а после мисли. Той е лесно раздразним и може да бъде твърде опърничаво същество, даже когато съзнава, че тази позиция е губеща. Положителни качества са безкрайният му ентусиазъм и неоспоримият му оптимизъм.
И любовта му се подчинява на тези правила.
Ако Овенът мърмори непрекъснато, не смятайте, че не ви обича. Помислете дали не е гладен, дали му е студено или топло, дали не го убиват обувките или не го стяга коланът на панталона и т. н. В това отношение той е като малко дете. Ако се грижите за него, той е доволен и влюбен.
Не правете опити да го впечатлите, като показвате любовните си чувствата. Той даже няма да разбере какво се опитвате да направите.

Направо действайте. Погалете го, предложете му директно какво да прави. Трябва да сте много търпеливи към несръчността му и никога не му се присмивайте. Бъдете много деликатни, защото това са честолюбиви мъже.
За да запазите любовта му, не е желателно да му връчвате отвертки, триони, тесли и други пособия за ремонтни дейности. Просто му кажете какво трябва да се направи и той ще си намери своя начин. Обикновено наема майстор, но никога няма да признае, че просто му е трудно да се справи сам.
Трябва да осигурявате интересен живот на мъжa Овен, защото той обича приключенията и ако му е скучно с вас, може да потърси друга авантюра, без даже да чувства вина за това.
И така: предложите ли на мъжа Овен грижа, удобства, разнообразие, търпение към прищевките му, деликатност и умело ръководене в леглото, ще имате неговата голяма и вярна любов. Той не обича да губи комфорта си.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68