Tyxo.bg counter
Любовта на мъжа Риби

Представителите на зодия Риби са твърде особени мъже. Те имат силно развита интуиция, но понякога изпадат в такава дребнавост, че не се вслушват в нея, а се ръководят от една прекалена мнителност. По характер са бунтари, имат си свое мнение за всичко и ако една жена се опита да ги опровергае, може и да загуби любовта им. Мъжете Риби или приемат безрезервно една жена, или я отхвърлят категорично. С тях е трудно да се създаде само приятелство. Ако искате да задържите мъж от тази зодия, трябва да се съобразявате с някои негови особености. Не му правете забележки за хаоса, който той създава около себе си, това го дразни. Неговият безпорядък всъщност е неговият ред. Не му искайте пари, той мрази това. Ако прецени, че си струва да харчи за вас, ще харчи от сърце. Но не е ли убеден, че вие сте жената на живота му, може да се прояви и като много голям скъперник. Не го карайте да поема отговорност даже за своите собствени решения – той обича да дава напътствия, има идеи, но дотук. Друг трябва да поеме отговорностите. И спрямо любимата, и спрямо децата си постъпва така.
Когато е завладян от романтични пориви, може да ви изненада с много странни идеи, но не бързайте да ги отхвърляте. Той се обижда. Оставете го да крои планове, да фантазира и мечтае – скоро ще му мине, даже и няма да си спомня какви чудеса е сътворила фантазията му.
Гответе се и за непостоянството му – от голяма нежност и общителност, той може да премине в уединение и затвореност. Тогава му идват на ум доста мрачни мисли. Бъдете деликатни и не настоявайте „да се вземе в ръце”, това ще го потисне още повече. Най-добре е в такъв момент да не му обръщате внимание. Въобще не е много лесно да ви обича мъж от зодия Риби, но ако имате достатъчно търпение, ще се убедите, че е верен и предан партньор.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68