Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – мъж Овен

Ключ към сексуалното поведение на мъжа Овен е неговата импулсивност. Той трябва да разбере, че в една връзка е необходимо не само да се получава, а и да се дава, но това му е малко трудно. Проявява нетърпимост към сексуални фантазии, които са му неприятни. И не трябва да ги дразните. А обещаете ли му нещо, трябва да го изпълните. Ако се опитвате само да флиртувате с него и нямате намерение да бъдете негов сексуален партньор, трябва да изясните това по-навреме. Овенът не играе в такива игри. За него обичайните неща са скучни, но лъжата е непоносима. А ако искате да имате една добра сексуална връзка, трябва да използвате въображението си, но внимателно да преценявате границата, за да не отвратите мъжа Овен с прекалена разкрепостеност. Трябва да знаете, че Овенът има едно правило – иска ли вас, значи наистина иска вас. Той е изследовател, но ако нещо му пречи в секса, става раздразнителен. Достатъчно разкрепостен е по отношение на позите, но това зависи и от възрастта му. Лошото е, че една малка неудача, дори една дума може да предизвика срив, защото Овенът е твърде честолюбив. Тогава може да стане и агресивен. Ако не успее да докаже, че е същият като на млади години, може да изпадне в нервна криза. Трябва да се проявява голяма деликатност в такъв случай. При връзка с мъж Овен жената трябва да помни, че нейна грижа са предпазните средства. Дори да се е подсигурил в това отношение, той най-често забравя или умишлено пренебрегва предпазните мерки.
И го ласкайте – той е велик, той е незабравим, няма друг като него – това му дава допълнителен импулс като сексуален партньор.

Сексуална съвместимост с другите знаци:
ОВЕН - ОВЕН: В случай на сексуални отношения жената ще бъде доминираща. Мъжът Овен обаче няма да се задоволи да бъде дълго време в роля на подчинен. Той неизбежно ще се постарае да стане лидер и скоро дисхармонията във връзката ще е налице.
ОВЕН - ТЕЛЕЦ: Сексуалният живот е затруднен от факта, че Овенът иска да изживее и любов, а не само сексуално преживяване, а Телецът не е склонен да прави нещо непредвидено. Ако Телецът откликне на импулсивния Овен и го остави да реализира фантазиите си, би могло да се получи нещо трайно, но практически това рядко става. Овенът почва да страда, че не получава достатъчно чувствени наслаждения и неизбежно търси друга връзка.
ОВЕН - БЛИЗНАЦИ: Този съюз може да се окаже възхитителен в сексуално отношение. Стремежът на Овена да доминира се укротява от изобретателността на жената Близнаците, която няма сексуални предразсъдъци, но извисената й духовност търси и други пътища за една идеална връзка. Връзката може да продължи, докато на жената Близнаци не й омръзне да маневрира и да търпи мъжа Овен.
ОВЕН - РАК: Мощното сексуално влечение е типично за тези два знака. Ако обаче любовните чувства позатихнат, сексът вече не е достатъчен – Овенът не се чувства достатъчно удовлетворен и започва да страни. А и сексуалните темпераменти са много различни. Няма ли любов – няма и сексуална връзка в това съчетание.
ОВЕН - ЛЪВ: Те са много близки по агресивните си темпераменти. Допадат си в сексуално отношение, но това не означава, че са пламенни. Сблъсъкът обикновено идва от проблема кой ще е доминиращ.
ОВЕН - ДЕВА: Смелостта на Овена покорява Девата, която е значително сдържана и дори плаха. Овенът се чувства властен и това го очарова, но ако жената Дева продължи да е все така плаха, на него му става скучно. Шансовете за добра сексуална връзка са 50:50.
ОВЕН – ВЕЗНИ: Вероятна е една непродължителна връзка. Везните са склони към идеализъм и могат да не приемат поведението на Овена. Само ако и двамата партньори се стараят да си угодят взаимно може връзката да бъде по-дълга и запомняща се.
ОВЕН - СКОРПИОН: Два варианта са възможни – вълнуващ и запомнящ се секс или безполезно краткотрайно преживяване. И Овена, и Скорпиона имат голяма физическа енергия, те са хора на действието. Но и двата знака са много независими, държат те да контролират нещата. Това убива любовната страст и обикновено връзката скоро се разпада или преминава в приятелски отношения, но само ако двамата не се срещат често.
ОВЕН - СТРЕЛЕЦ: И двата знака са склонни към конфликти, но могат да изживеят временни вълнуващи преживявания на сексуална основа. Жената Стрелец ще оцени динамичния Овен, стига връзката да се ограничава само до леглото. Иначе тя не би допуснала той да командва живота й.
ОВЕН - КОЗИРОГ: Буйният нрав на Овена не винаги се нрави на спокойния Козирог и сексуалните отношения са по-скоро кратки. Възможна е и по-дълга връзка на чисто физическа основа, но това означава жената Козирог да е свръхтърпелива.
ОВЕН - ВОДОЛЕЙ: Бурен и страстен секс – това е типично за съчетанието на тези два знака. Естествено Овенът ще прави опит да доминира, но Водолеят ще приеме това само ако интересите му го налагат. А нетактичният Овен може да провали всичко, ако не прецени отстъпчивостта на Водолея правилно.
ОВЕН - РИБИ: Овенът обикновено е много заинтригуван от интуитивните Риби в леглото, но трябва да е по-деликатен в изявите си. Могат да се получат отлични сексуални отношения, защото Рибите често имат вълнуващи сексуални фантазии, които искат да осъществят. Пък и не се борят да доминират, което е много удобно за Овена.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68