Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – мъж Рак

Не е лесно да разберете един мъж Рак, особено ако го виждате рядко и не ви е добре познат. Той винаги нещо скрива, даже от най-близките си приятели. Той е мечтател, идеалист, склонен е към размишления, крайно сантиментален е. Твърде неустойчив е в емоционално отношение, ту е въодушевен, ту песимистичен. Притежава способността да увлича хората, когато му е удобно, но може и да се самоизолира от всички. На пръв поглед може да изглежда притворен и непостоянен, но това е само едно от многобройните му настроения. На Рака твърде силно му действа Луната и в зависимост от нейните цикли, той може да е недружелюбен, да създава странни конфликти, но не прави това злоумишлено.
Дори когато опознаете добре Рака, можете да бъдете изненадани от променливостта на настроенията му. Ако му възразявате грубо, можете да се окажете жертва на гнева му, дори на физическо посегателство върху вас. От друга страна може да бъде много нежен и галантен, да дарява безрезервно обич и ласки. Той обича красивите жени, особено ако са остроумни. Всеки мъж обича подобни жени, но за Рака те са особено очарователни. И имайте предвид, че много трудно се отказва от намеренията си. Тъй като може да е много красноречив и обаятелен, обикновено се радва на успехи сред жените, които харесва. Фантастичната му памет му прави много добра услуга при общуването с жените – може да ги изненада със знания, може умело да спори, а ако потрябва, може да цитира нежни стихове. Отличен слушател е, а това е много печеливша позиция, когато трябва да се спечели вниманието на дамите. Tъй като притежава великолепен аналитичен ум, мъжът Рак може да е добър съветник.
Жените трябва да знаят, е ако искат да задържат мъжа Рак, трябва постоянно да го уверяват в своята любов по всички възможни начини. Той възприема любовните отношения твърде сериозно и тъй като е много предан към жената, която обича, очаква подобно поведение и от нея. В случай на раздяла обаче ракът не тъгува дълго. Ще намери нова любов и нищо няма да може да го върне назад.
Ако жената, в която е влюбен мъжът Рак, умее да изказва възхищението си от него, той може да се превърне в най-нежния обожател. Ракът умее да създава комфорт – цветя, свещи, хубаво вино,  музика. На него много му се нрави ролята на учител. Умната жена би трябвало да го остави да вярва, че той я ръководи в секса – тя нищо няма да загуби от това, но ще спечели много. Той е и търпелив, и настойчив, трудно се отказва от желанието да изживее приятни мигове. Но ако от нещо се обиди, става съвсем друг човек – затворен, замисля се за нещо свое и като че ли забравя за сексуалната си партньорка. Всъщност никак не е забравил, просто е се е затворил в собственото си Аз и да му мисли тя.
Жените трябва да забравят грубостите и вулгарността. На Рака това не му е по вкуса, още повече, че често идеализира партньорката си, поне в началото на връзката. След време става по-реалистичен и може да приеме някои волности, но по-добре е жените да се държат като истински дами. Като любовник е уверен, щедър, стреми се да ощастливи и сексуалната си партньорка, и себе си. Интересно е, че любимото му място за секс не е леглото. Без да се замисля особено той инстинктивно открива много удобни места за секс в обстановката, която го обкръжава. Не натрапва грубо своите избори, но обикновено на жените тази изобретателност им е приятна. Необикновената памет на Рака му помага и в любовта и секса. Той помни всеки детайл от това, което харесва на партньорката му и винаги знае кое как да направи.
По пълнолуние е добре любимата на Рака да бъде около него. Колкото и да е предан в любовта, това е времето, в което той може да изневери. Ще направи всичко много тайно и хитро, няма да допусне да изложи на риск сериозната си връзка, но пък ако новата връзка му се струва много по-привлекателна, не се знае какво точно ще стане.

Сексуална съвместимост с другите знаци:
РАК - ОВЕН: Може да възникне силно сексуално привличане, но връзката рядко просъществува дълго. Прекалено прямото поведение на Овена не винаги се нрави на Рака, който не харесва грубостта. От друга страна на Овена не се харесва собственическото поведение на Рака, който може и да проявява силна ревност.
РАК - ТЕЛЕЦ: Ракът внася в подобна връзка чувственост и въображение. И двата знака са страстни, могат да бъдат прекрасни партньори в секса. Телецът проявява търпимост към странните настроения на Рака, защото е много внимателен. Обикновено връзките са много дълги и сполучливи.
РАК - БЛИЗНАЦИ: Ракът не обича да търпи край себе си непостоянните Близнаци, които винаги търсят с кого да флиртуват. Неуправляемата сексуална енергия на Близнаци създава проблеми на Рака и вместо да страда от ревност, той търси начин да си възвърне спокойствието, а щом го търси – намира го. А Близнаците пък се възмущават от неговото нежелание да ги възприеме такива, каквито са. Връзките обикновено са бурни, понякога и доста продължителни, но рядко завършват с успешен брак.
РАК - РАК: Твърде много си подхождат, за да бъдат щастливи. Сексуално се привличат, достойни партньори са един на друг, но всеки иска да доминира и това поражда проблеми при по-дълъг съвместен живот.
РАК - ЛЪВ: Щедрият Лъв може да създаде комфорт на Рака, но ако и Ракът се сети, че трябва да ласкае Лъва. Ако той откликне на лъвската страст към похвали, съюзът може да е много удачен, тъй като двата знака се привличат сексуално много силно.
РАК - ДЕВА: Практичната Дева може да създаде добра основа за здрав съюз. ракът е много по-емоционален, но благодарение на силното сексуално привличане и на търпението на Девата, връзката може да е много сполучлива.
РАК - ВЕЗНИ: На Везните им е трудно с променливия темперамент на Рака. На свой ред Ракът изпитва неувереност и безпокойство от прекалената привързаност на Везните. Обикновено при една евентуална връзка Ракът е постоянно обиден от нещо в поведението на Везните. По тази причина брак между тези два знака не е за предпочитане.
РАК - СКОРПИОН: Връзката е удачна, тъй като силата на Скорпиона много харесва на Рака. Двата знака се привличат и защото Ракът е много чувствителен, а Скорпионът страстен – това радва Рака. Ако Ракът не даде повод за ревност, връзката е идеална.
РАК - СТРЕЛЕЦ: Големите различия в характерите не позволяват да съществува една трайна връзка. Стрелецът е скитник и не обича да му се отнема свободата, а Ракът има нужда от сигурност. Стрелецът живее в настоящето, а Ракът – за бъдещето. Стрелецът не понася скуката, а на Рака просто рядко му доскучава и това също е причина за недоразумения между тях.
РАК - КОЗИРОГ: Козирогът не може да даде достатъчно привързаност и сигурност на Рака. Въпреки силното сексуално привличане между тези знаци, връзката често е нестабилна. На Рака му идва твърде много практичността на Козирога, който е лишен от всякаква романтичност.
РАК - ВОДОЛЕЙ: Връзките са кратки, макар и доста емоционални. водолеят не може да удовлетвори потребностите на емоционалния рак, защото твърде много обича себе си. Той е склонен да избягва емоционалните преживявания, а около Рака това не е лесно.
РАК - РИБИ: В сексуално отношение двата знака са добра комбинация. Най-вероятно е Ракът да е лидер. Рибите са твърде чувствителни, но Ракът също. Ако взаимно се щадят, което често се получава, връзката може да е много дълга и приятна.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68