Tyxo.bg counter
Индиански хороскоп - животни

Дива гъска (22.12 - 19.01) Традиционалисти, противопоставят се на всичко ново. Емоционални и потайни. Склонни се да подражават на модата и това е единственото разточителство от строгите канони, към които се придържат. Много са чувствителни и често непоправимо злопаметни. Техният цвят е белият. Разбират се с Бобъра, Кълвача, Кафявата мечка и Змията.

Видра (20.01 - 18.02) Изключително интелигентни и впечатляващо остроумни. С голямо удоволствие помагат на ближния си. Много добри, със склонност към медитация и мечтателност. Отдават цялата си любов и грижи на децата, с които се свързват дълбоко. Техният цвят е сребърният. Разбират се с Елена, Червения орел и Гарвана.

Пума (19.02-20.03) Те са доста затворени и чувстват необходимост да се занимават с магии и да се обкръжат с мистика. Изпадат често в меланхолия и депресия. Нерешителни и несигурни в себе си. Крият чувствата си от тези, които обичат. Техният цвят е синьозеленият. Разбират се с Дивата патица, Кълвача, Змията и Кафявата мечка.

 

Индиански хоросцоп

Червен орел (21.03 - 20.04) Притежават голяма физическа, умствена и емоционална енергия. Предопределено им е да просъществуват и при най-тежки условия. лесно се въодошевяват от новото и бързо изостават недовършена предишната си работа. Дългият им език честоим създава неприятности. Излъчват оптимизъм. Техният цвят е жълтият. Разбират се със Северния елен, Елена, Моруната и Гарвана.

Бобър (20.04 - 20.05) Изпъкват с голяма интелигетнтост и голяма подвижност. Лесно се справят с всички задачи. Обичат да си угаждат, наслаждават се на патриархални нрави. Смели са. Техният цвят е синият. Разбират се с Дивата гъска, Кафявата мечка, Змията, Пумата, и Кълвача.

Елен (21.05 - 21.06) Впечатляват и очароват със своята елегантност. Импонират им силата и енергичността. Впрочем те са повърхностни и не се съобразяват с последиците. Не може да им се вярва. На децата си обръщат голямо внимание. Техните цветове са зеленият и белият. Разбират се с Видрата, Червеният орел, Гарвана, Моруната и Северния елен.

Кълвач(22.06 - 22-07) За тях гостите са винаги добре дошли. Обичат материалните блага и влагат всичко в дома и семейството. Много са верни и за тях бракът е свещен. Притежават младежки дух. Не се интересуват както става в чуждите къщи и са изцяло обърнати към ближните си. Техният цвят е розовият. Разбират се с Кафявата мечка, Бобъра, Дивата гъска, Пумата и Змията.

Моруна (23.07-22.08) Остроумни, с ясновидски способности. Със своята храброст, сила и воля те имат всички качества на добри лидери. Трудно може да влезете под кожата им. Те са страшно отмъстителни и не забравят нищо. Техният цвят е червеният. Разбират се с Елена, Червения орел, Северния елен и Гарвана.

Кафява мечка (23.08 - 22.09) Енергични, храбри и издръжливи. Изключително остроумни. Бързо и леко достигат поставените цели. Умеят да се контролират. Обожават децата, въпреки че се правят на по-строги, отколкото са. Техният цвят е пурпурния. Разбират се с Дивата гъска, Пумата, Кълвача, Бобъра и Змията.


Гарван (23.09 - 22.10) Съобразителни са и навсякъде имат приятели. С подчертана емоционалност и ученолюбивост са. Вярват в приятелството и са уверени в любовта. Обсипват децата си с нежност. Техният цвят е кафявият. Разбират се с Видрата, Червения орел, Елена, Северния елен и Моруната.

Змия (23.10 - 22.11) Те са изключително интелигентни и са пълни с новаторски идеи. Ако идеите им не се приемат, ги обзема ярост. Постоянно преценяват противоположния пол и се увиват около него. Правят се, че не забелязват децата, въпреки че непрекъснато ги контролират. Техният цвят е зеленият. Разбират се с Дивата гъска, Бобъра, Кълвача и Кафявата мечка.

Северен Елен (23.11 - 21.12) Тяхната интуиция често стига до ясновидство. Прецизни са и постигат много добри резултати в работата си. Стремят се към целта решително. Приятелите повече ги отблъскват, отколкото привличат. Смятат, че подрастващите трябва отрано да бъдат самостоятелни. Техният цвят е черният. Разбират се с Червения орел, Моруната, Видрата, Гарвана и Елена.

Още за Индиански хороскоп

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68