Tyxo.bg counter
Важно за хората с число на душата 5

Силни периоди: най-силните периоди са между 21-ви май и 20-ти юни и между 21-ви август и 20-ти септември. Това време е благоприятно за започване на нова работа, сключване на нови договори, довършване на започнати важни неща и търсене на по-хубаво жилище.

Благоприятни дати: 5-ти юни, 5-ти септември, 14-ти юни, 14-ти септември, 23-ти май, 23-ти август.

Благоприятни дни от седмицата: сряда и петък. Ако съвпаднат с 5-то, 14-то или 23-то число от месеца, положителните си вибрации са по-силни.


Слаби периоди: хората с число на душата 5 често чувстват слабост, под влияние на планетата Меркурий. Слабостта им може да бъде не само физическа, но да се изразява в тъга, лошо настроение, вялост и безразличие. Прекалена чувствителност, прекалено безпокойство, финансови проблеми, затъване в дългове са възможни през май, септември и декември. През същите тези месеци „петиците” стават подозрителни и неотстъпчиви, губят и приятели.

Подходящи цветове: всички нюанси на зеленото, тюркоазеното, светлокафявото, сивото и бялото. Тези цветове успокояват „петиците”.

Здравословни проблеми: свързаните с Меркурий болестни състояния са: затруднено храносмилане, гастрит, запек, нервни сривове, главоболие. „Петиците” са податливи на простуди и грип, могат да имат и проблеми с кръвното налягане и паметта. По пълнолуние е добре да се правят разтоварващи дни за прочистване на организма.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68