Tyxo.bg counter
Сексуална характеристика – жена Рак

Нужно е много внимание, за да бъде разбрана жената Рак. Когато имате някакви съмнения дали сте я разбрали правилно, е нужно да си припомните някои основни неща – тя има нужда да е сигурна, че е добре разбирана и подкрепяна от близките си хора, защото й е трудно да споделя своите чувства. Жената Рак се бои от критика и от насмешки. Нищо не може да я нарани толкова много, както несправедлива според нея критика и тя никога не забравя подобно отношение към себе си. Става мнителна и недоверчива. Има и още нещо – тя предпочита да живее в миналото, ако това е възможно. Обича да чете исторически книги, да се връща към спомените си. До известна степен е някак старомодна. Не обича да нарушават уюта, който си е създала, с нови придобивки. Помнете, че е много добра домакиня и се грижи да е подсигурена с пари и храна. Такова е отношението и към всичко, което счита за важно – трябва да го има на разположение.
Жената Рак мрази клюките. Ако един мъж си позволи да споделя с нея свои минали преживявания с друга жена, трябва много да внимава какво точно казва. Ако тя прецени, че той се хвали или клюкарства – загубен е. От друга страна с нея може да се споделят тайни – тя никога няма да сподели наученото, дори връзката да се провали.
Жената Рак трябва да бъде ухажвана внимателно. Tя не понася грубостите. Трябва да усеща грижа и внимание. Прекалено настойчивите мъже я плашат и отблъскват. Тя обича цветята, поезията, малките жестове на внимание. Ако някои има сериозни намерения спрямо нея, тя усеща това инстинктивно, но не бърза да отговори на подобни чувства, докато не се убеди, че не я мамят. Във връзката жената Рак търси нещо повече от секс, което значи, че няма да допусне мъж в леглото си, докато не сметне, че той й гарантира някаква сигурност. Тя може да приеме и женен мъж, за когото знае, че не може да се раздели със съпругата си, но трябва да е убедена, че я обича и не е за него само някакво временно увлечение. Самата тя е много предана, грижовна, стреми се да създаде уют и радост на любимия си, но трябва да се знае, че е способна да преодолее своите силни чувства, ако разбере, че я мамят. Ще си страда сама, но няма да се унижи.
Намери ли любовта, тя може да се разбере с всеки, независимо от възрастта, зодията, социалното му положение. Мъжете често са несправедливи към тази жена и я обвиняват в обсебване, но истината е, че от сърце желае да направи щастлив любимия човек.
Жената Рак е много чувствена, но обикновено е под силно влияние от партньора си. Ако той е внимателен, нежен и тя усеща всичко това, се отпуска и показва своята пламенна натура. Плаши се обаче лесно от някоя по-груба дума или жест и се затваря в себе си. Може да ощастливи своя партньор само ако той самият успее да я предразположи.
Тя не може да прави секс навсякъде, нужно й е да усеща комфорта на обстановката. Обича да е в собствения си дом, защото там се чувства най-сигурна. За нея е важно не само как се развива секса, а да предложи хубаво вино, ястия, които е приготвила сама. Предпочита своята музика, тя решава на какво осветление да се люби. И не й противоречете, защото ще пропуснете нещо наистина приятно. Не забравяйте комплиментите. Тя много обича да слуша. Не бързайте с нищо, за да преживеете едно незабравимо сексуално вълнение. Ако в един момент започне да се отнася майчински към вас, приемете го като израз на добри чувства. Направите ли забележка – губите.
На всеки мъж трябва да е ясно, че не е лесно да има за интимен партньор жена Рак, но е сигурно, че си струва да положи усилия.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68