Tyxo.bg counter
Число на душата 6

Родените на 6-ти, 15-ти или 24-ти са с число на душата 6. Те са привлекателни за противоположния пол, енергични, красноречиви, артистични, учтиви, с изтънчен вкус. Обичат разкоша и лесно харчат пари. Обичат пътешествията. Твърде много се грижат за външността си. Почитатели са на интересни тоалети, стигат даже до екстравагантност. „Шестиците” мразят мръсотията, грозните неща, дразнят се от лошото управление на нещата и безпорядъка. Те държат на чистотата и реда около себе си. Отнасят се с любов към брачните си партньори и се стараят да им доставят радост постоянно. Семейният им живот е обикновен, но продължава дълго и спокойно. Те избягват неспокойното обкръжение и не се включват в спорове. Хората с число на душата 6 са и потайни, умни, тактични, способни да узнаят без ни най-малко усилие и най-внимателно пазените чужди тайни, но не са клюкари. Преди да предприемат нещо, го обмислят и това бави реакциите им. Техен девиз е: „Бавно, но правилно”. Когато от тях се очаква яснота, започват да нервничат и допускат грешки. В стремежа си да запазят равновесието си отхвърлят хората, които са на друго мнение от тяхното. Не са склонни да командват или да изискват и са в състояние да скриват чувствата и гнева си. Те са универсални приятели, добри и грижливи. Вярват на приятелите и близките си. Връзката им с родителите остава непрекъсната.
Заради своя изтънчен вкус, добри маниери, предпазливост и мекота хората с число на душата 6 са популярни сред обкръжението си и се превръщат във всеобщи любимци. Предпочитат да се намират в компания и избягват самотата. Те винаги са заети с някаква работа. Още до 45 години натрупват материално състояние.
Съществува много голяма разлика между мъжете и жените -„шестици”.
Мъжете с число на душата 6 са много привлекателни, магнетични, а в изкуството на любовната игра са истински експерти. Разбират психиката на противоположния пол и умеят да въздействат на жените. През целия си живот търсят красавици и предпочитат да се намират в компанията им. Обикновено поддържат няколко любовни връзки едновременно. Не са много привързани към съпругите си. Малко анархични са.
Жените с число на душата 6 са физически красиви, с изтънчен вкус. Любовта им е като майчинската. В младостта си те са закачливи, игриви, чувствителни и сексуалността им може лесно да бъде разпалена. Но след 25 години любовните игри започват да ги уморяват и те по-скоро се интересуват от кариерата си и от това как да си осигурят щастлив и охолен живот. Жените с число 6 са и мудни, и темпераментни. Обичат да се обличат красиво, измисляйки сами моделите на дрехите си. Предпочитат да носят скъпи украшения. Начетените, артистични и духовно ориентираните хора лесно ги привличат.
Законът и истината, служенето на семейството и родителите са от голямо значение за тях. Привързаността и отговорността им към дома е голяма. Приятелите им не са многобройни, може да се каже даже, че живеят самотно. Те са независими, не са егоистки, обичат свободата, комфортната простота и спокойствието. Тези жени цял живот получават помощ и поддръжка от хора с власт.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68