Tyxo.bg counter
Важно за хората с число на душата 6

Силни периоди: от 20-ти април до 18-ти май и от 21-ви септември до 19-ти октомври. Тогава е подходящо да довършват започнатото, да започват нова работа, да установяват нови контакти, да си търсят при необходимост ново жилище. Подчертано възходящи са периодите от 20-ти до 30-ти април и от 1-ви до 19-ти октомври.

Благоприятни дати: 6 -ти, 15-ти и 24-ти ден от всеки месец; 3-ти, 9-ти, 12-ти, 18-ти, 21-ви и 30-ти също са добри.

Благоприятни дни от седмицата:
сряда и петък. А ако съвпаднат с изброените дати, стават още по-благоприятни.

Най-добрите години са: 6-та, 15-та, 24-та, 33-та, 42-та, 51-та, 63-та, 69-та, 78-та.
От най-голямо значение е 35-та година. „Шестиците” започват да работят отрано, изграждат блестяща кариера и към 35 години завоюват стабилно положение. Към 49 години разгръщат напълно деловия си потенциал в материалния свят.

Слаби периоди: месеците април, октомври и ноември са слаби периоди за „шестиците”. Често имат проблеми със здравето през тези месеци, получават лоши новини, могат дори да страдат от психически разстройства и срещат различни препятствия на работното си място. Смелостта, търпението, вдъхновението, твърдостта им изчезват. Те стават горделиви, неучтиви, твърдоглави, ревниви, нерешителни и се впускат в спорове.

Подходящи цветове: белият, синият, розовият и жълтият. Свързаният с Юпитер жълт цвят умножава добрите качества на „шестиците” и те стават още по-лъчезарни.
Жените се нуждаят от розово, а в тържествени моменти е добре да се обличат в бяло. Като правило хората с число 6 трябва да аранжират жили щата си с повече бял цвят.

Здравословни проблеми:
хората с число 6 на душата са емоционални, склонни към нервно напрежение. Притежават повишена чувствителност и лесно се уморяват. Изтощението им обикновено е резултат от болести на репродуктивните органи, от злоупотреба със спиртни напитки и други зависимости. Здравословните им проблеми са свързани с бъбреците и пикочния мехур, с белия дроб и вените. Лесно се простудяват. „Шестиците” често страдат от запек, защото обичат обилно подправени сладки и мазни храни. Не бива да ядат бобови, зърнени и млечни храни.
Дни за разтоварване: петък.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68