Tyxo.bg counter
Число на душата 6 и другите числа на душата

Число 6 и число 1
Мъже с число 6 и мъже с число 1
Мъжете с число 6 и мъжете с число 1 лесно се сприятеляват. Ако се занимават с политика, могат да имат изгода един от друг, но като цяло това приятелство е нетрайно извън служебните отношения на политическа основа. Мъжете „шестици” се наслаждават на живота и не са в състояние да оценят идеалистичните „единици”. Тази комбинация не е от най-добрите за делово партньорство във финансите, но от нея няма и голяма вреда.
Мъже с число 6 и жени с число 1
Желателно е да не се създават подобни връзки на основа любовни отношения.  В бизнеса също не си подхождат, защото жените с число 1 смятат, че парите могат да се харчат и по-разумно и предпочитат човек с по-твърда ръка.
Жени с число 6 и мъже с число 1
Мъжете с число 1 са полезни за жените с число 6, помагат им по всякакъв начин, но не са идеалните брачни и делови партньори за тях. Жените „шестици” са възможно най-добрите секретарки за мъжете „единици”.
Жени с число 6 и жени с число 1
Тази комбинация е предпоставка за много добро приятелство, в което и двете страни се облагодетелстват взаимно. По принцип тези две числа са дружески настроени едно спрямо друго. „Шестиците” разбират, помагат и влияят добре на „единиците”, но си остават загадка за тях. Те могат да им служат и да им бъдат делови партньори, но ако са непрекъснато заедно, сътрудничеството им не трае дълго. То ще бъде успешно, ако страните се срещат с цел работа, пътувания, празници, събрания и семинари.

Число 6 и число 2
Могат да бъдат добри приятели. „Шестиците” съдействат за растежа и развитието на „двойките”, даряват ги с уравновесяващи вибрации, дават им добри съвети, но не ги вдъхновяват за работа. Обратното не е съвсем така – изключение от тази закономерност се наблюдава само в бизнеса, където „двойките” са по-изгодни за „шестиците”.
Хората с тези числа не са подходящи за създаване на семейство.

Число 6 и число 3

Числата 3 и 6 се намират в хармония. Помагат си взаимно в качеството си на приятели, брачни партньори, колеги.

Число 6 и число 4
Макар да се намират в хармония, числата 6 и 4 не са подходящи за съвместна работата. „Четворките” винаги са привличани от „шестиците”, но не желаят да понасят поученията им, съпротивляват се, често губят душевното си равновесие и създават трудности.
Хората с число 6, особено жените, трябва да избягват хората с число 4 за женитба.

Число 6 и число 5

Тези две числа са приятели. „Петиците” оказват положително влияние на хората с число 6, помагат им да решат психологическите си проблеми и могат да им бъдат добри терапевти. „Шестиците” на свой ред ги подтикват да се справят с недостатъците си – непостоянството и неукротимия ум. Брак между жена „шестица” и мъж „петица" не е идеален, но обратната комбинация е много добра. Хората с число 6 могат да избират хора с число 5 и за делови партньори.

Число 6 и число 6

Две „шестици” си другаруват чудесно и числото 6 им носи късмет при всички случаи в живота. Бракът помежду им не е идеален, защото не се стимулират взаимно, но не е и лош.

Число 6 и число 7
Свързаните със светската страна на живота „шестици” помагат винаги на надарените с фантазия и интуиция „седмици”, вдъхновяват ги, докато обратното не важи. „Седмиците” умеят оригинално да интерпретират известни истини, но не се изразяват точно, което дразни държащите на яснотата „шестици". Хората с число 6 могат да се наслаждават на компанията на тези с число 7 по време на почивка, но следва да странят от тях, когато предприемат сериозни делови операции. Бракът между тях може и да не е лош само при комбинация жена „шестица” и мъж „седмица”.

Число 6 и число 8
"Шестиците” винаги са полезни за „осмиците”. Те ги вдъхновяват, правят ги контактни и приятни в общуването, карат ги да почувстват вкуса на живота и да се заинтересуват от удобството и разкоша, подтикват ги към по-голяма съзидателност и изразителност. Проблемите са при брачните отношения. „Осмиците” са трудни за разбиране и са доста мълчаливи. Жена „шестица” може да сключи брак с мъж „осмица” и да се наслаждава на няколко години щастлив брак, но като цяло тези бракове са нетрайни.

Число 6 и число 9
Те винаги са си взаимноизгодни. Получават се при умножаване на 3 с което и да е друго едноцифрено число и затова представляват добра комбинация. „Шестиците”  насочват в правилната посока интересите на „деветките”, които пък свършват цялата необходима тежка работа. При тази комбинация се получават добри, искрено обичащи се партньори. Идеален е случаят, при който мъжът е „деветка”, а жената „шестица”.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68