Tyxo.bg counter
Число на душата 7

Седем е число на душата на родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти ден от всеки месец. От тях най-големи късметлии са родените на 25-ти.
Поради неблагоприятното влияние на Кету много от хората с число на душата 7 са нерешителни, буйни, неукротими, разрушителни и често променят на настроението си. Седем е число на всевъзможни обрати и революционни изменения. Но в същото време много неща не са така, като изглеждат. Хората с число 7 са дълбоко духовни и религиозни. Имат добро сърце и благородна душа като при това са контактни, привлекателни, романтични, сантиментални. Изразяват се оригинално и са независими в подхода си към живота. Развиват неповторима индивидуалност. Не е лесно да ги излъжеш, защото вникват в мислите на другите. Те обаче не знаят как да разбират собствените си мисли и понякога лъжат сами себе си с фантазиите и идеите си. Ангажират се с държавни дела или с делата на хората, с които общуват. Те са добри оратори, способни да се аргументират.
За хората с число 7 не съществува разлика между богати и бедни, еднакво дружелюбно са настроени и готови да помогнат на всички. Впечатляваща е сърдечността, с която се отнасят към подчинените и учениците си.
„Седмиците” са многолики. На пръв поглед са хаотични и приличат на анархисти, обаче вътрешно са добре организирани хора, отличаващи се с постоянство на жизнените принципи. Градят успешно плановете си без много приказки. Поддържат физическото и душевното си здраве. Те са идеалисти и същевременно материалисти. От една страна лесно пръскат пари, от друга страна умело генерират и изгодно продават идеите си.
"Седмиците” защитават постоянно личната си свобода и не търпят несправедливостите. Не намират причина да се страхуват. Рискуват, без много да се замислят. Вярват в мирното съвместно съществувание и могат да се приспособят към всяко, дори и най-чуждото обкръжение, но не понасят да бъдат командвани. Могат да са деца с децата, млади с младите и възрастни с възрастните. Когато слагат край на приятелството си с някого, причиняват му много страдания. Имат силна памет, интересуват се от много неща и с лекота дават точни съвети.
На млади години работят усилено, сблъскват се с големи трудности, но накрая преуспяват, достигайки високо положение в обществото. Докъм 34 години се устройват и в битов план. Обикновено рано срещат човека, с когото създават семейство. Радват се на хубав живот, но проявяват изисквания към партньора си.
„Седмиците” са неспокойни. Те обичат промените и обожават пътешествията, по време на които научават всичко възможно за научаване и печелят пари. Привлича ги природата.
Жените с число 7 винаги се притесняват за бъдещето си. Те са тревожни, чувствителни, емоционални, привлекателни, с лъчезарни светли очи.
Преди да се включат в каквито и да било проекти, „седмиците” трябва да вникнат в същината им, внимателно да претеглят положителните и негативните аспекти на предстоящата работа, да пресметнат времето и труда, които ще са им необходими, за да я свършат. Не бива да пилеят енергията си като се нагърбват с неизпълними задачи. Те не трябва да се преуморяват с работа. За тях е особено вредно да пушат и да пият твърд алкохол. Трябва да спортуват, лесно се справят с много спортове, но е добре да избягват водни спортове, дълбока вода и пътешествия с лодка и кораб. 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68