Tyxo.bg counter
Важно за хората с число на душата 7

Силни периоди: периодът между 21-ви юни и 20-ти юли носи най-много късмет за „седмиците”, но и целият юни е добър месец.

Благоприятни дати: 7-ми, 16-ти, 25-ти ден от всеки месец, а също и 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми - заради положителното въздействие на „единиците” върху „седмиците”.

Благоприятни дни от седмицата: неделя, понеделник и сряда.

Най-добри години: 21-ва, 28-ма, 35-та, 42-ра и 49-та. Всички години, които се редуцират до 7 също са добри за „седмиците”.

Слаби периоди: месеците януари и февруари. През тях хората се превръщат в скучни, безгрижни, неорганизирани, недружелюбни индивиди, което им създава множество проблеми. Губят смелостта си, пропускат изгодни възможности, прекарват времето си в безделие или в безполезни занимания. Съществува също така опасност да изгубят много пари, влагайки ги в несигурни проекти.

Подходящи цветове: светлозелен, светложълт и бял. „Седмиците” трябва да избягват черния цвят.

Здравословни проблеми: хората с число 7 са застрашени от инфекции, лошо храносмилане, запек и неразположения, свързани със стомаха; кожни болести; подагра; артрит; отслабване на паметта след 45 години.
За да се предотврати всичко това, трябва да се приемат витамините D и Е, да се пият плодови сокове, да се спазва определен режим на хранене, да не се пуши и да не се вземат наркотици. Наложителни са разходките край водни басейни.
Най-подходящ ден за разтоварваща диета е вторник.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68