Tyxo.bg counter
Число на душата 7 и другите числа на душата

Число 7 и число 1
Приятелството между хората с число 1 и число 7 е особено плодотворно в областта на политиката, културата, литературата.
„Единиците” обичат правилата, реда и дисциплината, а „седмиците” не понасят всичко това. Ето защо такова приятелство и делово сътрудничество е от полза за последните, особено ако са готови да се съобразят с чуждия авторитет, да следват чуждите съвети и да се откажат от някои свои анархични идеи.  Хората с число на душата 7 лесно привличат тези с число 1, защото излъчват положителни вибрации и са готови да предложат помощта си. Жените „седмици” е добре да се женят за „единици”, но обратната комбинация не е желателна.
Числото 1 е подходящо за човек с числото 7 за ден на за важни срещи и номер на жилище.

Число 7 и число 2
„Седмиците” водят „двойките”, правят им много благодеяния и се явяват техни учители. „Двойките” обаче постоянно повтарят собствените си грешки и се учат бавно. Те няма да дадат нищо в замяна за получената помощ и не са подходящи за делови и жизнени партньори, освен ако „седмицата” не е достатъчно силна да се справя сама.

Число 7 и число 3

„Тройките” излъчват положителни вибрации, привличат „седмиците” и им помагат. Тази комбинация е изгодна и за двете числа. Бизнесът е успешен, а приятелството или бракът – дълготрайни.

Число 7 и число 4
Хората с число 7 носят на хората с число 4 душевно спокойствие и щастие. Обратното не важи напълно. „Четворките” могат да са полезни на „седмиците”, само ако последните приемат да им служат, но пък те не са много склонни на такова нещо. Хората с число 7 трябва да избягват числото 4 като номер на жилище и да не провеждат важни срещи на дата 4.

Число 7 и число 5
„Петиците” подтикват „седмиците” да изпълняват не особено почтените им планове, които самите те не искат да реализират. „Седмиците” обаче са много своенравни и определено не са склонни да са ръжен в чужди ръце. Притежателите на тези две числа си омръзват съвсем скоро и следва раздяла.

Число 7 и число 6

Хората с число 7 не винаги помагат на хората с число 6, но пък обратното е валидно и то в голяма степен. „Шестиците” подтикват „седмиците” да се развиват и растат, подкрепят ги по всякакъв начин в бизнеса. Бракът помежду им е сполучлив, ако мъжът е „седмица”, а жената – „шестица". В приятелството и деловите отношения „седмиците” трябва да осигурят на „шестиците” добри условия за работа и сътрудничество, за да върви всичко добре.

Число 7 и число 7

Седем е числото на ученичеството, а два ученика не се чувстват добре заедно, тъй като не могат да живеят без спорове и дискусии. „Седмиците”са и сърдечни, сантиментални, интуитивни, безотговорни и горди хора, но могат и да са много стриктни. Удвоени, тези качества също им пречат да общуват хармонично, карат ги да се дразнят и да си вредят един на друг. Не се препоръчва две „седмици" да създават семейство или да имат общ бизнес. Хората с число на душата 7 трябва да избягват жилища със същия номер или срещи на дати, които се свеждат до това число. Тази препоръка не важи за хора с число на съдбата или името 7, а само за хора с това число на душата.

Число 7 и число 8
„Осмиците” са готови да помагат на „седмиците” безотказно, чувстват се комфортно и спокойно в тяхно присъствие, но понеже последните са много горди, никога не молят за помощ. Между тези две числа съществува емоционална несъвместимост.

Число 7 и число 9
Тези две числа са си взаимно полезни. „Деветките” учат „седмиците” на практичност, „седмиците” вдъхват на „деветките” надежда. Би било добре, ако последните не останат излъгани, тъй като 7 е числото на преувеличението. Но дори да се разочароват, хората с число на душата 9 бързо прощават на „седмицата” и възстановяват приятелските си отношения. Хората с число 9 подхождат на хората с число 7 за всичко, освен за брак.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68