Tyxo.bg counter
Число на душата 8

Осем е числото на душата на родените на 8-ми, 17-ти и 26-ти ден от всеки месец. То е числото на увереността, точността и тайната. Притежателите му са хора трудни за разбиране. Това е проблем дори най-близките им приятели и роднини. Те са трудолюбиви, сръчни; тайнствени, търпеливи, задълбочени, сериозни, вътрешно спокойни и уравновесени. Не обичат да получават  помощ, защото като цяло не обичат да молят за нищо и искат да вършат всичко сами. Упоритостта на „осмиците” може да бъде непробиваема, но се уравновесява от способността им да отличават доброто от злото. Тяхната воля и сериозен характер им дават сили да се справят успешно с всеки проблем. Животът им е изпълнен с борба. Те не отстъпват, докато не постигнат желаното и затова от тях излизат добри воини, политици и учени. „Осмиците” са родени бунтари, стремящи се към кардинални изменения в обществото, пък било то и чрез разрушителни действия. Животът им е непредсказуем. Изненадват ги неочаквани промени, държат ги непрекъснато в напрежение и ги принуждават да се приспособяват към нови обстоятелства. Именно поради това приятелите и близките им ги разбират погрешно.
Хората с число на душата 8 често се чувстват самотни, защото по природа са склонни да се самоизолират. Липсва им чувство за хумор, неспособни са да ценят шегата, безразлични са към нея. В същото време имат много истински приятели. Когато обаче се сърдят, „осмиците” предизвикват раздразнение у другите хора и са в състояние да изкарат от равновесие и най-търпеливия. Те не се успокояват, докато не направят на пух и прах неприятелите си. Способни са да затаят злоба в сърцето си за цял живот и търпеливо да изчакат подходящия момент, за да нападнат. Посрещат поражението с усмивка, променят стратегията си, но в края на краищата отмъщават. Това са екстремисти, които изпадат в крайности и в любовта, и в ненавистта.
„Осмиците” ненавиждат лицемерието, лъжата и са много честни, практични и умни. Помъдряват още в ранна възраст и започват да съдят другите хора, чувствайки, че се отличават от тях.
Хората с число на душата 8 трябва да се освободят от отмъстителността си. Те трябва да водят активен начин на живот. Да се пазят от състоянието на летаргия, пасивност и изолация, , да са по-дружелюбни, разсъдливи и не толкова раздразнителни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68