Tyxo.bg counter
Число на съдбата 8

Осем не е много добро число на съдбата, тъй като предизвиква  препятствия, неуспехи, унижения и прави живота непредсказуем. Когато се сблъскват нещо мъчително, хората с число на съдбата 8 губят вярата си в житейските добродетели и действат разрушително. Така предизвикват нежелателни противодействия и безпричинна враждебност, в резултат на което могат да бъдат ограбени или да понесат финансови щети.
Някои „осмици” живеят най-добре при неблагоприятни условия и колкото повече трудности срещат, толкова по-мъдри стават. Но винаги ги съпътстват едни или други проблеми, противодействия, унижения. Затова обичат да са сами, макар да страдат от самотата. Не им върви в любовта; спечелват си лошо име вследствие на скандални разкрития. Семейният им живот не продължава дълго. Намират се винаги под заплахата да бъдат отхвърлени или да им поискат развод. Това понякога дава тласък на политическата кариера или духовни им живот. Те започват да гледат философски на нещата и е напълно възможно да превъзмогнат личната си болка и да насочат енергията си за облекчаване страданията на близките си.
Като цяло хората с число на съдбата 8 са много по-смели в сравнение с притежателите на всички останали числа от 1 до 9. Понасят стоически различни стресови ситуации, радват се на повишени адаптационни способности и бързо се съвземат. По принцип е опасно да се влиза в конфликт с тях. „Осмиците” по съдба се съмняват в останалите хора, склонни са и към насилие, ако не овладеят гнева си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68