Tyxo.bg counter
Важно за хората с число на душата 8

Силни периоди: между 20-ти януари и 20-ти февруари и между 20-ти септември и 25-ти октомври. Това е най-доброто време за нови начинания, за завършване на вече започната работа и обсъждане на предстоящи пътувания. През тези периоди „осмиците” трябва да градят планове за бъдещето и при нужда - да си потърсят ново жилище.

Благоприятни дати: 8-ми, 17-ти и 26-ти, а също и датите, които се редуцират до 1,3,6.

Благоприятни дни от седмицата: събота.

Добри години от живота: 8-та, 26-та, 35-та, 41-та, 53-та, 62-та, 71-та, 80-та, 89-та; всички години, които се делят на числото 4, също са добри.

Слаби периоди: слабите периоди на „осмиците” съвпадат с най-неблагоприятното разположение на Сатурн. Те обхващат първите 20 дни на януари, последната седмица на февруари, месеците декември, март и април. През това време „осмиците” страдат от най-различни загуби, биват обвинявани и унижавани, разделят се с близките си. Чувстват се ненужни, отхвърлени и проявяват алчност. Бавят се, вместо да вземат решения, чувстват се излъгани, губят вяра в силите си. В този период не бива да се захващат с нищо ново, да подписват официални документи, да се явяват в съда, да водят спорове или да се местят в ново жилище.

Здравословни проблеми: подвластните на Сатурн боледуват от ревматизъм, подагра, заболявания на ухото, астма. Лесно изпадат в гняв и депресия. Появяват се заболявания като запек, високо кръвно налягане, сърдечни проблеми.
„Осмиците” трябва да приемат витамините A, D и Е в организма си, да правят сутрешни разходки на чист въздух.
Подходящ ден за разтоварване – събота.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68