Tyxo.bg counter
Число на душата 8 и другите числа на душата

Число 8 и число 1
Двете числа са пълна противоположност и се привличат автоматично. Хората с число на душата 8 са меланхолични и унили, а  „единиците”, които се чувстват щастливи и изпълнени с вдъхновение, ги снабдяват с енергия и им предават от положителната си нагласа. Но  „единиците” могат да се проявяват и като врагове, могат да създадат проблеми на  „осмиците”, принуждавайки ги да се подчиняват на закона и да спазват общоприетите норми за дисциплина. Все пак, доколкото е щастливо число, 1 по-скоро стимулира хората с число на душата 1.
„Осмиците” са материалисти, а  „единиците” са идеалисти. тези две числа не могат да работят дълго заедно, но връзката им е много добра, ако не са делови партньори или съпрузи, а просто приятели.  Жените с число на душата 8 създават семейство с мъже с число на душата 1 и известно време се чувстват щастливи, но не за дълго.

Число 8 и число 2
Числото 8 се управлява от Сатурн, а 2 – от Луната. Сатурн е неутрален по отношение на Луната, но тя определено му е враг. Двете числа винаги се привличат. Хората с число на душата 2 не са добра компания нито за работа, нито за семейство.  „Осмиците” са самоуверени и ако заемат водещо положение, спокойно работят над съвместни проекти заедно с раздразнителните  „двойки” и ги подкрепят. Но това е само при много силни хора с число 8.

Число 8 и число 3
„Осмиците” и  „тройките” спазват неутралитет подобно на планетите Сатурн и Юпитер. Те обаче нямат и никаква изгода едни от други.
„Осмиците” са си самодостатъчни и не молят за помощ.  „Тройките” пък са учители, които не дават съвети и не помагат, ако не бъдат помолени. Затова носителите на тези две числа никога не прекрачват границите на приятелството. В случай, че „осмиците” се занимават с политика,  „тройките” могат да са им много полезни. Тези числа не си подхождат за семеен живот, но са в състояние да направят заедно нещо изключително за другите, например - да осъществят нови социални реформи.

Число 8 и число 4
„Осмиците” и  „четворките” са приятели. Притежателите на тези числа се отличават със стремеж към справедливост и постигат успех чак на преклонна възраст. Те доста си приличат. И едните, и другите срещат по пътя си множество препятствия и трудности, непредсказуеми и променливи са, а останалите хора не ги разбират добре. Приятелството им е взаимноизгодно, то носи на  „осмиците” късмет и чувство на удовлетворение от свършената работа и им осигурява развитие. Някои нумеролози смятат четворката за неблагоприятна по отношение на осмицата, вероятно защото я свързват с отрицателната страна на Слънцето или на Уран, тоест с внезапните изблици на гняв. В тези случаи 8 се превръща в пълна противоположност на 4. Но между двете числа съществува голяма прилика. Четворката е най-големият доброжелател, приятел и помощник на осмицата: никой не я разбира по-добре и не я изпълва с такива положителни вибрации.

Число 8 и число 5
Тези две числа се намират в странни взаимоотношения. Сатурн е неутрален по отношение на Меркурий и в същото време е зловреден, а Меркурий е приятел на Сатурн и е доброжелателно настроен към него. Те са пълни противоположности:  „петиците” са бързи, а  „осмиците” са бавни. „Петиците” съхраняват младежкото у себе си и обичат да се шегуват. „Осмиците” са винаги сериозни и не са в състояние да оценят шегите им. Това поражда сериозни проблеми помежду им. Само в политиката притежателите на числата 5 и 8 могат да са си взаимно полезни. Обикновено  „осмиците” пренебрегват  „петиците” и не се отнасят сърдечно с тях, поради което последните се затварят в себе си.

Число 8 и число 6
„Осмиците” и  „шестиците” се разбират отлично.  „Шестиците” са готови винаги да се притекат на помощ. Те са привлекателни, вдъхновени, вежливи, весели и с добри маниери. В компанията им  „осмиците” стават по-търпеливи и общителни. Двете числа образуват добра комбинация в сферата на изкуството и политиката. Подхождат си за приятелство, делови отношения, но под ръководството на  „шестиците”, също за брак. Жените с число на душата 6 са истинска находка за мъжете с число 8 – от тях излизат добри съпруги и домакини. С тяхна помощ мъжете се сдобиват с чист, добре подреден дом, любов и спокойствие.

Число 8 и число 7

Между  „осмиците” и  „седмиците” се установяват особени отношения.  „Седмиците” не обичат  „осмиците” по лични причини, макар да имат полза от тях. Хората с тези две числа не могат да опазят нито приятелството, нито брака си.  „Осмиците” се чувстват добре със  „седмиците”, но трябва много да работят в полза на последните, в противен случай просто ги губят. Биха могли да си сътрудничат в сферата на финансите, но под ръководството на  „седмиците”. Работейки заедно,  „седмицата” се изявява в ролята на учител, а  „осмицата” – на ученик.

Число 8 и число 8

Две  „осмици” представляват много силна комбинация. Когато са заедно, те  се стараят да са си полезни. Приятелите се вдъхновяват взаимно, особено ако се интересуват от религия, окултни науки или искат да постигнат материален успех, в случай, че са противници, помежду им се започва истинска война. Макар да не могат да учат помежду си, те работят добре заедно и постигат целите си.

Число 8 и число 9
„Деветките” са врагове на  „осмиците”, но са от повече от добри приятели за тях. Те не ги търпят да грешат и ги подтикват да размишляват, помагат им да растат и да се развиват. Определено им носят щастие.  „Осмиците” от своя страна са принудени да изразходват енергията и парите си за „деветките”. Жените с число 9 и мъжете с число 8 са добра комбинация, но връзката им не е дълготрайна. Жените с число 8 и мъжете с число 9 ще имат много финансови проблеми.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68