Tyxo.bg counter
Число на съдбата 9

Девет е още по-добро число на съдбата спрямо число на душата 9, обаче хората с число на съдбата 9 са управлявани преди всичко от своето число на душата. Ако двете числа се намират в хармония, притежателят им лесно овладява своята избухливост и пристъпите на гняв.
Като деца хората с число на съдбата 9 се сблъскват с много трудности и конфликти с родителите и другите роднини, но по-късно успяват да ги убедят в благородните си качества и да спечелят любовта им.
Хората с число на съдбата 9 чувстват необходимост непрекъснато да се занимават с нещо. Може да се каже, че не знаят почивка. Интересуват се от всичко, което прави живота приятен, защото смятат, че неговият смисъл е в развлеченията. Обичат приключенията и романтичните връзки.
Те самостоятелно търсят истината и я усещат с помощта на добрата си интуиция. Обичат изкуството и красотата. Насочват вниманието си към лечителство, екология, музика, изобразителни изкуства и тези занимания  им доставят удоволствие.
Разширявайки познанията на ума и тялото си, родените с число на съдбата 9 често постигат съвършенство на духа. От тях излизат превъзходни учители, които стигат до важни знания през собствения си опит.
Числото на съдбата 9 дарява със смелост, състезателен дух. Поради войнствения си характер притежателите му преминават през словесни битки и публични прояви, докато най-сетне се отдадат на духовното.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68