Tyxo.bg counter
Число на името 9

Известно е, че ако числото на душата не се намира в хармония с числото на съдбата, името би могло да внесе известна положителна корекция. Ето защо хората сменят имената си или си измислят псевдоними.
Притежателите на число на душата или на съдбата 9 трябва да избегнат същите вибрации поне в името си. Деветката усилва влиянието на Марс и предизвиква проблеми в семейния живот. Но тя е добро число на името за онези, чието число на душата или съдбата е 2, 3, 7. На „двойките” придава сила, на „тройките” носи късмет, на „седмиците” оказва подкрепа.
Числото на името 9 съдейства за проява на искреност, независимост, сила на волята, увереност, издръжливост, умения за творчество.

То е подходящо за спортисти, военни, художници, поети, музиканти, композитори, духовници, политици. Дарява ги с известност, престиж и признание. Подтиква ги да работят неуморно и не им оставя време за развлечения и почивка, които в прекалени размери могат да доведат до леност. Девет поражда безпокойство у тях, но в същото време ги тласка към творчество.
Число 9 на името на мъжете придава по-голяма мъжественост, а на жените – чар.
Вибрациите на деветката усилват интуицията. То не е подходящо число на името за онези, чиито числа на душата или съдбата са 4 или 8.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68