Tyxo.bg counter
Важно за хората с число на душата 9

Силни периоди: от 21-ви март до 26-ти април и от 21-ви октомври до 27-ми ноември. Това време е добро за нови начинания, за приключване на започнати проекти, за нови познанства и пътувания.

Благоприятни дати: 9-то, 18-то и 27-мо число на всеки месец; също така 3-то, 6-то, 15-то, 21-во, 24-то и 30-то число.
Ако се паднат по време на силни периоди, тези дати са още по-добри.

Благоприятни дни от седмицата: вторник и петък, особено когато се падат по време на силни периоди.Добри години от живота: 9-та, 18-та, 27-та, 36-та, 45-та (която е от особено значение), 54-та, 63-та, 72-та, 81-та, 90-та и 99-та година; изключително важен е периодът между 27-та и 36-та година.

Слаби периоди: началото на март, май и юни, дните между 1-ви и 21-ви октомври и между 27-ми ноември и 27-ми декември. През това време на „деветките” се случват неуспехи в любовта; те изгубват интерес към работата си, глождят ги съмнения, ненужни тревоги, уединяват се.

Подходящи цветове:
всички нюанси на червеното и розовото. Цветът на Марс - червеният, трябва да ги обгражда постоянно.

Здравословни проблеми:
„Деветките”  страдат от жлъчно-чернодробни проблеми, повишена стомашна киселинност, гастрити, язви и други болести на стомаха. Те са податливи на различни инфекции, сифилис, страдат от екземи, обриви и пр. Лесно се нараняват. Често изпитват физическа слабост и болки в костите. Макар да имат силно телосложение и да не се разболяват бързо, изброените проблеми са вероятни през слабите им периоди. Безгрижието по отношение на храненето и почивката ги водят до изтощение. Всичко това отслабва имунната им система
и води до различни възпалителни процеси. „Деветките” трябва да избягват мазната храна, киселите плодове, туршии, краставички, лютивите зеленчуци, острите подправки. Важни за здравето на „деветките” години са 9-та, 18-та, 27-та, 36-та, 45-та, 54-та и 63-та. При правилен начин на живот здравето им може да се подобри, но при нездравословен живот – може да се влоши много.
Ден за разтоварване – вторник.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68