Tyxo.bg counter
Число 12

Дванадесет е комбинация от число 1 (Слънце) и число 2 (Луна), които са абсолютни противоположности. Тези две числа не са идеално съчетание: техните притежатели са твърде различни. Отношенията между 1 и 2 пораждат безпокойство у родените на 12-то число, през който и да било месец. Тази умствена напрегнатост никога не ги напуска, въпреки че полученото от тях общо число 3 им осигурява помощ от околните, вдъхва им готовност за сътрудничество и им носи успех в живота. Тези хора казват „да” винаги и на всичко, но не трябва да се заблуждавате – те правят само това, което си наумят. По този начин разочароват приятелите и роднините си. В същото време се измъчват вътрешно, защото са разпъвани между стабилната и уверена природа на „единиците” и непостоянната природа на „двойките”, която ги кара непрекъснато да преразглеждат позициите си, а те много често и сами не са наясно с тях. Тяхното безотказно „да” им създава големи проблеми: те самите не са сигурни наистина ли подкрепят онова, с което се съгласяват. Опитват се да съвместят много неща, мислейки си, че така печелят, а всъщност губят, защото хората започват да не им вярват. Винаги са готови да се адаптират към всякакви обстоятелства, нагаждат се и така губят своята индивидуалност.


Родените на 12-то число обикновено решават всичко в последния момент, но дори и тогава няма гаранция, че ще постъпят съобразно решението си. Постигат успех чак към края на живота си, оставяйки безброй подхванати с голям ентусиазъм, но недовършени проекти. На тях просто не им стига воля да довършат започнатото. Добре е да имат силни приятели, които да ги подтикват и да ги напътстват, за да се увенчаят делата им с краен резултат.
Хората с число 12 държат на личния си живот, чувстват се щастливи, обикновено имат добро здраве. Те притежават изискан вкус.
Желателно е да се научат да не се месят в живота на другите, още повече, че сами имат нужда от напътствия.


 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68