Tyxo.bg counter
Число 13

Хората с число на душата 4, родени в 13-тия ден от всеки месец, трябва да помнят, че са под влияние на Слънцето (1) и на Юпитер (число 3). В числото 13 Слънцето ощетява Юпитер, който е раздразнителен и същевременно проявява черти, присъщи по-скоро на „единиците“ (13 стои в редицата между 10 и 19, която основно е под влияние на числото 1). Влиянието на двете планети само ускорява хода на събитията. Ако родените на 13-ти си намерят приятели, които   постоянно да им оказват стабилна подкрепа, биха се разделили с тъгата, песимизма, раздразнителността си и биха направили значителна крачка напред в живота си.


В много държави се смята, че числото 13 носи нещастие. В Китай също го имат за число на трудностите. В древната религия на Мексико то е най-благоприятното число, което символизира Слънцето, положителната мъжка енергия. Кабала също се отнася добре към него. Във втората книга на Мойсей се говори за 13-те качества на Бога. В Индия числото 13 се приема за лошо и носещо неприятности.
В нумерологията числото 13 е на практичните, прозорливи и стабилни хора, които могат да постигнат голям успех в научни изследвания или в окултните науки. Хората, родени на 13-ти, често са много обаятелни, готови да се преборят с обстоятелствата около себе си, особено в силно и добронамерено към тях обкръжение.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68