Tyxo.bg counter
Число 16

Шестнадесет се състои от две противоположности 1 (Слънце) и 6 (Венера). Макар че Венера е добра планета, тя в същото време е учител на силите на злото. Слънцето и Венера са изначални врагове. Тази комбинация създава проблеми в живота на родените на 16-то число. От него се получава число на душата 7, което се управлява от неблагоприятната полупланета Кету. Тя отнема у подвластните си способността да различават доброто от злото и ако те не се придържат към правилния път, могат да си създадат големи неприятности. Това поражда у тях вътрешна тревога.


От друга страна Слънцето им вдъхва възвишеност, сила, ум, а Венера – ги прави странни: оставят впечатление на идеалисти, а притежават вътрешно влечение към насладите. Тези хора са мечтатели и живеят в свой измислен свят, но това не им пречи да имат реален поглед за ставащото около тях. Те бързо постигат самопознание, проявяват своите психични и интуитивни способности. Влиянието на Венера  развива интереса им към лечителството.
Родените на 16-ти преживяват многобройни възходи и падения, но продължават да вървят по избрания път с невероятна упоритост.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68