Tyxo.bg counter
Персийски хороскоп – Златен заек

16.05 – 12.06
Представителите на знака са изключително дейни и енергични хора. Те винаги са заети с нещо. Ако нямат работа, се занимават със спорт, посещават изложби, музей, приятелски сбирки. Лесно се приобщават, намират начин да се разберат с всеки. Любопитството им е голямо и това понякога им създава проблеми, защото обичат да се месят в чуждите дела.
Представителите на знака Златен заек са и значително непостоянни, твърде често капризничат без повод. Не са достатъчно точни в отношенията си с хората и по тази причина често техни симпатизанти се отдръпват или оттеглят доверието си спрямо тях.

Парите са голяма грижа на Златния заек – трябват му значителни суми, за да задоволява потребностите си, които невинаги са много смислени. На тези хора им харесва да харчат и когато не могат да измислят с какво друго да се забавляват, тръгват по магазините.
В сферата на любовта хората от този знак се държат малко странно. На тях им харесва да имат по няколко връзки, като това не значи, че не обичат постоянния си партньор. Те просто смятат подобно положение за по-интересно, така се забавляват и въобще не изпитват угризения от изневярата си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68