Tyxo.bg counter
Магия
Магия за любов

Вземете една жива жаба и я потопете в мед. После я поставете в мравуняк, щом костите и бъдат почистени и започнат да белеят, като се взрете в тях , ще видите плоска сърцевидна кост и друга с кукичка на нея: коста с кукичката окачете на дрехата на онзи на който искате да ви обикне, а сърцевидната трябва да пазите добре (защото загубите ли я, любимият ще ви намрази и ще се озлоби спрямо вас). Ако направите това онзи които обичате задължително става ваш.

Магия за любов
 
Амулет за сбъдване на желания

Направете малка, кожена кесийка. Поставете в нея 13 монети по 1 стотинка, девет зърна памук, четина от свиня. Носете амулета постоянно със себе си. Нощем когато спите го поставяйте под възглавницата. Когато имате определено желание, вземете кесийка, обърнете я с възела към земята и с плавни кръгови движения я галете. През това време повторете желанието 13 пъти на ум като след всяко повторение завършвайте с фразата „Да бъде“.

Амулет за сбъдване на желания
 
Гадаене с охлюв

Малко хора знаят, че могат да прозрат в близкото си бъдещето с помощта на охлюв, който са намерили след дъжд в градината или край някоя ограда.
Трябва да се открие охлюв със среден размер. Внимателно се пренася охлюва в дома и се полага на гладка и леко влажна повърхност.
Пригответе три парчета хартия в червен, син и бял цвят. В червената хартия увийте едра банкнота, в синята – монета, я в бялата – трохи хляб.
Сложете трите пакетчета на около 10-15 сантиметра пред охлюва и се отстранете, за да не го плашите. Наблюдавайте към кой цвят хартия ще се упъти.

Гадаене с охлюв - продължава
 
Гадаене със седем чаши

Вземете седем непрозрачни чаши. Поставете в тях: хляб, сол, захар, малка главичка лук, пръстен, монета, вода.
Човекът, за когото се извършва гадаенето, трябва да бъде със завързани очи. Той посяга с лявата ръка и взема чаша.
Тълкуване:
1. Чаша с хляб – скорошни успехи, напредък, уважение.
2. Чаша със сол – това е предупреждение, че скоро могат да се появят големи неприятности.
3. Чаша със захар –  много скоро ще има повод за веселба и радости.

Гадаене със седем чаши - продължава
 
Гадаене с мляко и восък

Изсипете прясно мляко в порцеланова чиния и я поставете на прага на дома си. Поставете в метален съд парче восък (може и от свещи) и го разтопете напълно на истински огън, като изричате: „Домашен дух, господарю мой, ела под прага да пийнеш мляко, да похапнеш восък.”
При произнасянето на последната дума от заклинанието, се налива горещият восък в млякото. Внимателно разгледайте получената фигура.

Тълкуването на фигурите:

Човешка фигура – очаквайте скоро в живота ви да се появи нов приятел; закрилник; човек, който ще ви разбира и ще ви помага.

Гадаене с мляко и восък - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 4 of 6

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68