Tyxo.bg counter
Магия
Гадаeне според паяк

Паяк, видян сутрин рано да стои неподвижен – очакват ви неприятности и страдание.

Паяк, видян денем да стои неподвижен – очакват ви грижи.

Паяк, видян вечер да пълзи – ще получите подарък.

Паяк, видян нощем да пълзи – ще се сбъднат някакви ваши надежди.

Паяк, който плете мрежа сутрин – очаква ви много хубава съдба.

Гадаeне според паяк - продължава
 
Гадаене с домино

Доминото не е само забавна игра за деца и възрастни, а и много удобен начин за предсказания. Нужно е само всички плочки от доминото да се обърнат с лицевата страна надолу и да се разбъркат добре. Когато се вземе пул, трябва да се проумее значението на съчетанието на числата.
Недопустимо е за един сеанс или в рамките на един ден да се гадае повече от 3 пъти (3 плочки), защото така предсказанията няма да бъдат разбрани точно.
Гадае се в пълна тишина и при спокойни атмосферни условия.
Ако един и същи пул ви се пада 2 или 3 пъти в един сеанс, значи пророчеството скоро ще се сбъдне и предупреждението е много силно.

Значение на конфигурацията:
Шест и шест: Очакват ви големи успехи и материална печалба.
Шест и пет: Предстои ви да станете член на някаква организация, работеща в полза на обществото.
Шест и четири: Ще загубите в някакъв спор или съдебно дело.

Гадаене с домино - продължава
 
Гадаене със зарове

Хората са използвали зарове за игра от много стари времена. Още в Древен Египет, Класическа Гърция и Близкия Изток зарове от дърво, метал, слонова кост или стъкло с цифри от 1 до 6 са служели не само за забавления, но и за гадаене.
Традиционният метод за гадаене е много прост – с бяла креда или тебешир се начертава кръг на маса, картон или дъска. Трябва да е поне 30 см в диаметър. Три зара се слагат в кутия или чаша, разклащат се с лявата ръка и се хвърлят.  Ако попаднат извън границата на кръга, не се смятат за попадение и пророчеството не се приема. Може да се повтори, но ако отново заровете не попаднат в кръга, е по-добре да се прекрати гадаенето. Ако паднат на пода, това означава големи неприятности.
Гадае се в пълна тишина.
Ако времето е бурно, ветровито, има гръмотевици – не се гадае.

Гадаене със зарове - продължава
 
Магия за красива и буйна коса

За да имате буйна и красива коса, която е лъскава и расте бързо, е нужно да направите няколко неща. В период на растяща Луна отрежете кичур коса, завържете го червен памучен конец и го закопайте под върба.
Винаги подстригвайте косата си на растяща Луна, за да е силна и здрава. Ако извършвате подстригване при намаляваща Луна, косата ще е слаба, чуплива, с цъфтящи краища.

 

 

 
Магия за красота с яйце и рози

Вземете едно домашно яйце (в никакъв случай от магазин) и разделете белтъка от жълтъка. Разбийте белтъка и го нанесете на лицето, шията и областта на деколтето. След 15 минути трябва да измиете белтъка под течаща вода – поток, река. Колкото по-чиста е водата, толкова по-добър ще бъде ефектът. След като сте измили белтъка, занесете жълтъка в градина и го закопайте под розов храст. Розите трябва да са свежи. Така красотата на розите ще преходи към вас.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 5 of 6

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68