Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Мъжете мразят тези шеги

Много е хубаво между влюбените да цари веселие, но, дами, помнете, че мъжете не обичат  да са обект на вашите шеги, дори когато си позволяват сами да се шегуват със себе си.
Може да си въобразявате, че  шегата ви е просто закачка, може да сте чували партньора си да коментира точно този проблем, но внимавайте.
Преди да си отворите устата и да кажете някоя шега за външността на партньора си, спомнете си, че той няма да остане безразличен, ако се опитате да коментирате плешивото му теме, корема му, натежалата снага. Но в интерес на истината и вие няма да изпитате радост, ако той изкаже "шегичка" за нарасналата обиколка на ханша ви, нали. Никога не се шегувайте с това, което може да нарани самолюбието на партньора ви. Преценявайте добре - ако той има буйна коса - можете да си правите шеги с това, но ако растителността по главата му чезне ден след ден, мълчете и толкова.
Табу са шегите на тема способностите му в секса. Той може да се шегува със себе си, вие - никога. И тук внимавайте - той може да ви провокира - не се поддавайте.

Мъжете мразят тези шеги - продължава
 
Десет "НЕ", които жените не трябва да забравят

Ако искате да имате един спокоен и любещ мъж до себе си, не забравяйте тези 10 „НЕ” за жената. Ако ги пренебрегвате, скоро най-вероятно ще бъдете досадната, мърморещата, незнаещата какво иска и т. н.

1. НЕ си позволявайте да се държите истерично и да се оплаквате непрекъснато.
Съвсем скоро той ще престане да слуша какво говорите, ще се превърнете в обект на скритото му раздразнение, а то неизбежно ще стане и явно.

2. НЕ се стремете да сте до него 24 часа.
Той си има потребности: да иде на риба с приятели, да пие кафе в мъжка компания, да гледа футболен мач, да си мисли в уединение за нещо. Вие нямате ли си свои занимания и приятели?

Десет "НЕ", които жените не трябва да забравят - продължава
 
Фън шуй ви учи на хармония в любовта

Ако сте самотни и копнеете да срещнете партньор, който ще ви обича и разбира, завържете две червени или лилави ленти около бравата на спалнята си.

Друг действащ начин да привлечете спътник в живота е да окачите на стената в спалнята фотография на двойка гълъби. Скоро тяхната енергия ще привлече към вас човека, който ще ви обича истински.

Фън шуй ви учи на хармония в любовта - продължава
 
Билки срещу ревност

Ако вие сте много ревниви или пък любимият ви човек страда от ревност, можете да използвате билки. Така ще върнете спокойствието помежду си и ще съхраните любовта си, защото ревността твърде често е лош съветник.

Маточината е една изключително полезна билка, която ще ви донесе спокойствие и уравновесеност. Рецептата е проста и лесна за изпълнение.

Билки срещу ревност - продължава
 
Опознайте любимия по рисунка - 5

Любимият ви рисува пейзажи. Това означава, че не му достига вътрешна свобода, иска му се да излезе от рамките на установеното около него, дразнят го условностите, с които непрекъснато се сблъсква в своето обкръжение. Ако някакви ограничения произтичат от ваши изисквания, трябва да му дадете възможност да бъде свободен. Ако не направите това, той може и сам да се освободи въпреки желанието си да бъде с вас.

Опознайте любимия по рисунка - 5
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68