Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Водолей любовна връзка

Представителите на зодия Водолей са чаровни, вълнуващи и непредсказуеми. За тях спокойно можем да кажем, че са един от най- екцентричните знаци, много са интелигентни и винаги имат оригинални хрумвания. Определено водолейте се оглеждат за нещо необикновено и предивикателно, но същевременно обичат романтиката, разбирането и уюта на дома.

Водолей любовна връзка
 
Козирог любовна връзка

Представителите на зодия Козирог са много резервирани и не се дават лесно, но когато се чувстват сигурни за почвата под краката си са готови на всичко, за да задоволят половинката си. Консервативният знак е предимно женски и се управлява от Сатурн. Представителите на зодиака са пресметливи и в ранните фази на любовната връзка не се славят като динамични, но за сметка на това лакоми.

Козирог любовна връзка
 
Стрелец любовна връзка

Стрелецът е мъжки знак, обичащ приключенията и склонен да поема рискове. Представителите на зодията са винаги позитивно настроени и гледат с оптимизъм на всяко начинание. Те обичат да се забавляват и се наслаждават на всяко сексуално изживяване. Стрелците са толерантни и винаги се опитват да задоволят половинката си, въпреки че тяхната честност понякога може да наранява и да не се харесва на тези, които обичат мистерията.

Стрелец любовна връзка
 
Скорпион любовна връзка

Представителите на зодия Скорпион имат мистериозна душа и "тъмен" стил. Въпреки това те са много магнетични и имат много почитатели при срещуположния пол. Имат склонност да доведат всичко отвъд границата на нещата.
Скорпион е женски знак управляван от Марс. Представителите на зодията се лутат между мъжкото и женското начало. Техните емоции са дълбоки, а интуицята им почти винаги ги води в правилната посока. Въпреки това те имат нужда да остават насаме със себе си и реагират остро, ако някой навлезе в личното им пространство.

Скорпион любовна връзка
 
Везни любовна връзка

Представителите на зодия Везни са много елегантни и шик. Те са управлявани от Венера, планетата на любовта и чувствата. Мотото на представителите на зодята е "Любов за любов". За да дадат нещо, те трябва да получат нещо в замяна. Пътят към сърцето на везните е чрез оценяване. За тях сексът и правенето на любов е изкуство и те обичат да отдават душата си на партньорите, имат добър вкус и често се доверяват на интуицията си.

Везни любовна връзка
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68