Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Дева любовна връзка

Девата е женски знак, който винаги е практичен и приема по най- реалистичния начин ситуацията. Представителите на зодията не са много романтични, но пък може да се адаптира към промените и винаги откликва към нуждите на другите. Когато светлината на прожекторите не е насочена директно към тях се чувстват много добре. Девите са добри мениджъри и продавачи, но трябва да избягват да бъдат прекалено критични към тези, които не покриват високите им критерии.

Дева любовна връзка
 
Лъв любовна връзка

Вътрешен чар и физически магнетизъм, така може да опишем най- лесно представителите на зодия Лъв. Да не забравяме уникалното им свойство да се опитват винаги да са център на внимение. Лъвовете са племенни любовници, като не пестят нито ентусиазъм, нито страст. Много бързо обаче им доскучава, ако не ги разнообразявате постоянно. Лъвовете правят добри съюзи с по- скромни партньори, които не се опитват да доминират. По този начин и двете страни са доволни. Във всички случаи обаче не трябва да се допуска егото им да излиза извън контрол.

Лъв любовна връзка
 
Рак любовна връзка

Раците са много чувствителни и грижовни по природа. Те бързо се научават да пазят чувствата си, които са скрити много дълбоко. Като партньор очаквате сигурност и вярност, въпреки че не сте над няколко няколко флирта, можете лесно да бъдете наранени, ако половинката ви предаде доверието ви. Раците са поетични и романтични, но в същото време практични що се отнася до дом и семейство.

Рак любовна връзка
 
Близнаци любовна връзка

Представителите на зодия Близнаци са много чаровни и духовити, с тях може лесно да се говори и понякога оставят секса на заден план. Наистина близнаците често предпочитат да говорят за любовни ласки отколкото да ги правят. Както сами се досещате пътят до сърцето им минава през главата, а не през кревата. Те изразяват емоциите си с думи и филтрират чувствата си през интелекта. Някой наричат това повърхностно, но близнаците предпочитат да го наричат аналитично.

Близнаци любовна връзка
 
Телец любовна връзка

Телецът е женското начало на Венера. Представителите на зодията са атрактивни и магнетични. Без проблеми успяват да накарат противоположния пол да влезе в техния кръг. С други думи казано имат многоброни фенклубове. Въпреки това телците обичат да са здраво стъпили на земята. Телците не обичат безсмислиците, така че оставете оригиналните лафове за друг. Прекалената фантазия не е за тях.

Телец любовна връзка
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 4 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68