Tyxo.bg counter
Любовни тайни
Овен любовна връзка

Овните имат очарователни маниери и успешно се справят с предизвикателството наречено "другия пол". Въпреки чара си обаче те често откриват някой минимален проблем, който пречи на пълното разкритие между тях и обекта на желанието им. Това води до нежелана реакция на човека срещу тях. Овните имат нужда да изхабяват малко енергия, защото тактиката им е прекалено агресивна.

Овен любовна връзка
 
Риби сексуалност

Представителите на зодия Риби имат богато въборажение и динамична сексуалност. Те искат микс от пълноста, подходяща среда и емоционална стимулация. Рибите имат склонност да идеализират партньорите си, но и често бъркат в преценката си, заради представите си за даден човек, които понякога се оказват напълно погрешни. Въпреки това те вярват на интуицията си.

Риби сексуалност
 
Водолей сексуалност

Представителите на зодия Водолей имат спокойна и нетрадиционна сексуалност. Те обичат да експериментират и да правят необичайни сексуални неща. Определено не се страхуват да преследват желанията си. Водолейте са управлявани от Уран, неконвенционалния бог на небето, винаги летят високо и са много диви.

Водолей сексуалност
 
Козирог сексуалност

Сексуалността на представителите на зодия Козирог е силна и винаги се крие плитко под вашата повърхност. За нещастие в младостта си често позволявате на другите да дърпат конците, но това се променя с годините и натрупването на опит. Вашата несигурност може да ви разубеди от предприемането на прибързани решения. Въпреки това притежавате голяма вътрешна сила и амбиция. Управлявани от Сатурн козирозите имат добра карма и склонност към преследване на целите до край.

Козирог сексуалност
 
Стрелец сексуалност

Вашата сексуалност стрелци е жива и приключенски настроена. Обичате да откривате нови светове, но и да получавате каквото искате. Представителите на зодия стрелец са управлявани от Юпитер, големият лидер на боговете. Вие обичате скъпите неща и задоволявате всичките си желания.

Стрелец сексуалност
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 15

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68